reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Zdjęcie jak zamontowane są pasy, bo zdjęłam i nie umiem zamontować. Boje się ze zginą mi gdzieś znowu, a jak wpadły mi w łapki to miałabym już z głowy.

Żaden problem, akurat miałam wózek rozłożony po spacerze :) U mnie w GT pasów dolnych nie da się odczepić, więc jeśli to te masz wyjęte, to tu nie pomogę. A górne powinny mieć na końcu coś takiego, jak na zdjęciu. Wsuwasz tę końcówkę jedną ręką w pożądaną wysokość na oparciu, a drugą rękę wkładasz od tyłu, powinien być taki rzep. I jak pomacasz usztywnienie oparcia, to ono też ma otwory na tych samych wysokościach. Nie jestem w stanie zrobić zdjęcia wewnątrz, tam jest ciasno. Chodzi o to, żeby końcówka przeszła jednocześnie przez otwór w tkaninie i ten w usztywnieniu i się jakby zaklinowała :) Jak dotkniesz, to na pewno zrozumiesz, o co mi chodzi.

IMG_7726.JPG

IMG_7725.JPG

Załączniki

• IMG_7725.JPG
    IMG_7725.JPG
    492,4 KB · Wyświetleń: 364
  • IMG_7726.JPG
    IMG_7726.JPG
    352,4 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Mój młody bardzo długo jeździł bez tych górnych pasów, bo nie były potrzebne. Zamontowałam z powrotem w sumie niedawno, bo tak się wychylał obserwując świat, że prawie wisiał w pasie :D I bałam się, że w końcu urwie te dolne i poleci na pysk.

Hej dziewczyny, siedzimy właśnie z M. i zastanawiamy się nad imieniem dla synka, Antek czy Mikołaj, jakie Wam się bardziej podoba? Nie możemy znaleźć nic sensownego zaraz oszaleje:(

Widze, ze u nas podobnie [emoji6] też pierwsza ciaza, i tez miala byc dziewczynka, ale jest zdrowy synuś, do ktorego tak sie przyzwyczaiłam, ze juz nie chcialam zeby sie zmienial w dziewczynke ( wiem od 12tc, a jestem w 21).
Tez ruchow mocnych nie odczuwam i tez u nas wszystko ok po dzisiejszej wizycie [emoji3].
Janek/Jaś piekne, ale moj 1,5 roczny chrzesniak tak ma, a u nas bedzie Ignaś prawdopodobnie [emoji4]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Mam kuzyna Ignasia, bardzo mi się podoba, ale żeby się nie dublowało to tak nie dam niestety.. Ja już po mału się oswajam z myślą że będzie synek, może za niedługo tak jak i Ty będę się cieszyła z tego, że jednak nie dziewczynka :)

reklama
Do góry