reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm, waga 302 gramy :) szyjka długa i bezpieczna ;) termin przesunął się z 14 na 10.12, łożysko na tylnej ścianie, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki :) no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo :D oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.

Ostatnia edycja:
No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm :) szyjka długa i bezpieczna ;) termin przesunął się z 14 na 10.12, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki :) no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo :D oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.

Witamy kolejnego chłopaka :) super wiadomości :) ja nie czuje od rana malucha i juz schizuje... rano po jodze tak pieknie pokopal i potem cisza do wieczora

@PatkaPatka super ! fajnie że już po :) gratuluję synusia :) to tak terminowo u Ciebie się zmienia jak i u mnie :) z tym , że u mnie ten ostateczny termin piernik wie jaki bedzie ... i tak myśle ze na Mikołaja mnie potną
Zdecydowanie nadrobił szkrab, serce się raduje bo na początku były krwawienia, podtrzymanie, ryzyko poronienia, szyjka miała się skracać, macica obkurczać, za mało rósł a teraz widzę, że to moje dziecko z całych sił chce być na świecie i rozwija się prawidłowo, nadgoniło pięknie.. kiedy wyjdzie i jak nie ważne :)

Witamy kolejnego chłopaka :) super wiadomości :) ja nie czuje od rana malucha i juz schizuje... rano po jodze tak pieknie pokopal i potem cisza do wieczora
Co do ruchów powiedział, że mogę jak najbardziej ich nie czuć bo bobas ma dużo miejsca jeszcze, także spokojnie, mamy czas na ruchy :) może się maleństwo obróciło :*

No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm :) szyjka długa i bezpieczna ;) termin przesunął się z 14 na 10.12, łożysko na tylnej ścianie, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki :) no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo :D oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.
Cieszę się, że wszystko dobrze i ze nie musisz sie juz martwic! Kochana, najwazniejsze ze dziecko jest zdrowe :* choć rozumiem rozczarowanie, sama czułabym sie pewnie podobnie.. ;)

reklama
Zdecydowanie nadrobił szkrab, serce się raduje bo na początku były krwawienia, podtrzymanie, ryzyko poronienia, szyjka miała się skracać, macica obkurczać, za mało rósł a teraz widzę, że to moje dziecko z całych sił chce być na świecie i rozwija się prawidłowo, nadgoniło pięknie.. kiedy wyjdzie i jak nie ważne :)

Patka gratulacje synusia :). A przede wszystkim udanej wizyty :).
To teraz się kochana mozesz rozposzowac zakupami :biggrin2:.

Do góry