Piekna i z serca [emoji4] wozek tez b. ladnyPochwale sie wam co uszyłam. Córka mnie meczyła od kilku dni i sie poddałam [emoji14] szału nie ma, ale jak do tej pory szyłam tylko proste kocyki, poszewki i torby na zakupy, wiec wyzwanie było
Zobacz załącznik 878940
reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm, waga 302 gramy szyjka długa i bezpieczna termin przesunął się z 14 na 10.12, łożysko na tylnej ścianie, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.
Ostatnia edycja:
motylkowelove
@PatkaPatka super ! fajnie że już po gratuluję synusia to tak terminowo u Ciebie się zmienia jak i u mnie z tym , że u mnie ten ostateczny termin piernik wie jaki bedzie ... i tak myśle ze na Mikołaja mnie potną
anna.24
No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm szyjka długa i bezpieczna termin przesunął się z 14 na 10.12, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.
Witamy kolejnego chłopaka super wiadomości ja nie czuje od rana malucha i juz schizuje... rano po jodze tak pieknie pokopal i potem cisza do wieczora
PatkaPatka
Zdecydowanie nadrobił szkrab, serce się raduje bo na początku były krwawienia, podtrzymanie, ryzyko poronienia, szyjka miała się skracać, macica obkurczać, za mało rósł a teraz widzę, że to moje dziecko z całych sił chce być na świecie i rozwija się prawidłowo, nadgoniło pięknie.. kiedy wyjdzie i jak nie ważne@PatkaPatka super ! fajnie że już po gratuluję synusia to tak terminowo u Ciebie się zmienia jak i u mnie z tym , że u mnie ten ostateczny termin piernik wie jaki bedzie ... i tak myśle ze na Mikołaja mnie potną
PatkaPatka
Co do ruchów powiedział, że mogę jak najbardziej ich nie czuć bo bobas ma dużo miejsca jeszcze, także spokojnie, mamy czas na ruchy może się maleństwo obróciło :*Witamy kolejnego chłopaka super wiadomości ja nie czuje od rana malucha i juz schizuje... rano po jodze tak pieknie pokopal i potem cisza do wieczora
Sabi32
Tak kochana, jutro powinna byc gotowaA czy moja się produkuje?
Dagaa11
Cieszę się, że wszystko dobrze i ze nie musisz sie juz martwic! Kochana, najwazniejsze ze dziecko jest zdrowe :* choć rozumiem rozczarowanie, sama czułabym sie pewnie podobnie..No i jesteśmy z powrotem, dzidzia cała i zdrowa, niestety nie wiadomo jaka długa bo za bardzo nóżki podwinięte. Obwód główki nieco ponad 15cm, udko ciut ponad 3cm szyjka długa i bezpieczna termin przesunął się z 14 na 10.12, łożysko na tylnej ścianie, dzidzia na razie ułożona główką w dół, zasłaniało buźkę rączkami, zaciskało piąstki no i tak jak czułam.. Będzie chłopczyk. Nie powiem, jestem trochę zawiedziona, ale przynajmniej będzie pretekst żeby dorobić za kilka lat rodzeństwo oczywiście cieszymy się, że zdrowe i mocno kochamy.
PatkaPatka
:*Cieszę się, że wszystko dobrze i ze nie musisz sie juz martwic! Kochana, najwazniejsze ze dziecko jest zdrowe :* choć rozumiem rozczarowanie, sama czułabym sie pewnie podobnie..
Pewnie, na dziewczynkę mamy jeszcze czas, kiedyś będę plotła te warkocze teraz muszę od nowa zacząć wymyślać imię
reklama
Aguu..la
Zdecydowanie nadrobił szkrab, serce się raduje bo na początku były krwawienia, podtrzymanie, ryzyko poronienia, szyjka miała się skracać, macica obkurczać, za mało rósł a teraz widzę, że to moje dziecko z całych sił chce być na świecie i rozwija się prawidłowo, nadgoniło pięknie.. kiedy wyjdzie i jak nie ważne
Patka gratulacje synusia . A przede wszystkim udanej wizyty .
To teraz się kochana mozesz rozposzowac zakupami .