Mamusia96
Fanka BB :)
Juz pytam, bo calkiem mi to z głowy wylecialo
Oki to czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz pytam, bo calkiem mi to z głowy wylecialo
Natka połóż się i weź coś może rozkurczowego np nospe i magnez.Dziewczyny od ponad godz. boli mnie brzuch jak na okres nie napina sie tylko boli. Nie wiem co robic
Moze macica sie rozciaga? Brzuch nie twardnieje?Dziewczyny od ponad godz. boli mnie brzuch jak na okres nie napina sie tylko boli. Nie wiem co robic
Jezeli kupujesz nowy to polecam pod koniec ciazy bo tak to nawet nie zaczniesz go uzywac a gwarancja bedzie uciekała ;-)@DAGA super wózek zastanawiam sie kiedy jest najlepszy czas na kupno wózka... rodzina mowi zeby w ogole nic nie kupować zeby nie zapeszać, bez sensu. Ja tam nie wierze w zabobony, ale mam z tylu głowy gdzies ze cos sie moze stać. Najchętniej bym juz kupiła wózek
Ale cudne wieści [emoji7] Super, gratuluję i trzymam mocno kciuki żeby tym razem było już tylko dobrze!!!Ja tak na szybko do Was wpadlam :-) ogolnie nie obylo sie bez przygod (miałam plamienia) ale na ten moment wszystko ok ;-)
Dzidzia ma 1,5 cm i ma się dobrze! Zaczęłam juz 9tc.
I jeszcze fotka z wczorajszego usg
Zobacz załącznik 878911
Ja tak na szybko do Was wpadlam :-) ogolnie nie obylo sie bez przygod (miałam plamienia) ale na ten moment wszystko ok ;-)
Dzidzia ma 1,5 cm i ma się dobrze! Zaczęłam juz 9tc.
I jeszcze fotka z wczorajszego usg
Zobacz załącznik 878911
Ja Agata ;-) ale dziekuje!Aga imieniczko moja, trzymam kciuki zeby tym razem bylo tylko spokojnie .