reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No posprzatane :) jutro reszta hehe.
Maz wzial dzieciaki do babci mieli byc o 21 a dalej ich nie ma eh, wczoraj sie troche z nim posprzeczalam ze mi nie pomaga, tak odrazu mi wyszorowal cala kuchnie :D dzis juz jest milutki hehe czasem focha trzeba strzelic :)

Zgadzam sie z tymi pajacami, takie po calosci rozpinane sie duzo lepiej ubiera ale tez jak sa zatrzaski na plecach to mi sie zawsze wydaje ze one gniota malenstwo jak lezy :) tak samo body szukam kopertowe :) zeby sie latwo i szybko zakladalo.
Duzo jest fajnych ubran na szmateksach ale tez na olx sa fajne ubranka :)

reklama
Takich rozpinanych na plecach to nawet nie znam i jakoś nie chcę poznać :D

O, teraz dojrzałam na zdjęciu, że ten szary pajacyk ma jakieś zapięcie na plecach. Nie zauważyłam wcześniej. Moje pajace przekładane przez głowę nie miały na plecach dodatkowych zapięć.

Tak to wygląda z tyłu. Rozpinasz wszystko, pakujesz gierki i dupke. Potem łapki i przewracasz na brzuszek i zapinasz :) I powiem szczerze, ze dopóki dzidzia nie jest mocno wiercąca, to dla mnie to nie problem. Gorzej jak jest już większa i się zaczyna mocno kręcić. Wtedy jedno włożysz, to drugie wyjmie ;).

Dziewczyny 4 lata pracowalam na recyklingu czyli pierwszy sort szmat.. sortownia.. 2750 dziennie. Jakie cudenka.. i powiem Wam szczerze ze w normalnym sklepie sie nie ubiore... chyba ze Superdry w Pl bo mam znizke ☺

Mozna sie od tego uzaleznic. Tak jak wspominalam wracam do Polski i chce zaczac od jednego szmateksu w Rybniku.. i zrobie to! :) jedyne co obawiam sie o Towar bo najpierw pojdzie przez moje rece ☺

To co ludzie wyrzucaja.. oddaja... nowe rzeczy z metkami...
Jutro Wam powrzucam jakie mam cudenka z odzysku dla brzuszka! :)

Ciesze sie ze z brzuszkami wszystko w porzadku!
Kolorowych i do jutra!!!

Ps. Na szmateksach z towarem Holenderskim.. dla dzieciakow szukajcie firmy HEMA.. no sa nie do zdarcia!!! Troche mi tego przez rece przeszlo..

Tak to wygląda z tyłu. Rozpinasz wszystko, pakujesz gierki i dupke. Potem łapki i przewracasz na brzuszek i zapinasz [emoji4] I powiem szczerze, ze dopóki dzidzia nie jest mocno wiercąca, to dla mnie to nie problem. Gorzej jak jest już większa i się zaczyna mocno kręcić. Wtedy jedno włożysz, to drugie wyjmie ;).
To nie wygląda jeszcze tak źle :D Ja miałam takie, które zakładało się jak normalną bluzkę z długimi rękawami, czyli przekładało przez głowę :/

Ostatnia edycja:
To nie wygląda jeszcze tak źle :D Ja miałam takie, które zakładało się jak normalną bluzkę z długimi rękawami, czyli przekładało przez głowę :/
Wiem o co chodzi :) Całe przez głowę i w kroku zatrzaski, to rzeczywiście z takim to mordownia na początku. Ja takie małe body tez kupuje zapinane na całości, nie przez głowę.
A tak w ogóle to nie wiem dlaczego, ale nie lubię kaftaników.

Mąż zadzwonił i zaprosil mnie na sushi :D mniam mniam

Ale pytanko mam do Was. Czy którąś z Was odrzucilo od słodkiego? Ale tak, ze zjedzenku czegos mdli? Zawsze miałam odwrotny problem, ciężko mi było bez nich żyć ;) Jem czasami lody i to wszystko. Czereśnie, maliny może być. Dziś próbowałam zjeść jabłko, po połowie mnie zemdlilo... po lodach wczoraj tez.
Ja tak mam. Normalnie słodka dupka, a ostatnio po długim czasie zjadłam dwie kostki czekolady i myślałam że umre!
Wiem o co chodzi :) Całe przez głowę i w kroku zatrzaski, to rzeczywiście z takim to mordownia na początku. Ja takie małe body tez kupuje zapinane na całości, nie przez głowę.
A tak w ogóle to nie wiem dlaczego, ale nie lubię kaftaników.
Ja też nie lubię kaftanikowe i spioszkow. Nic przekladanego przez głowę. Bluzki to ok ale pajac czy rampers tylko zapinany po całości :D bodziaki też najlepiej kopertowe;) no i polspiochy,też wygodne;)

@EklerkaDaria o właśnie ja miałam takie 3 pajace dostałam od kogoś I u mnie się nie sprawdziły, mój darl tak jape jak to w to ubieralam że nigdy więcej... kaftanikow też nie lubię na początek to wlasnie najlepsze dla mnie do użytkowania w domu były pajacyki lub zestaw body dł. rękaw i polspichy.

Body przekładane przez głowę to jeszcze nie było tak źle, zwłaszcza z krótkim rękawkiem. Jakoś mniej tego materiału, który trzeba dziecku przeciągnąć przez główkę :) U mnie w Asdzie takie proste bodziaki są za £7 za siedem sztuk, więc tych miałam najwięcej i nie kombinowałam z kopertowymi. Najbardziej lubiłam ubierać dziecko w body, albo body + półśpioch, albo body + pajacyk zapinany z przodu.

O, znalazłam syna w takim pajacu przekładanym przez głowę. Po 1-2 miesiącach to już w pajacach tylko spał w nocy. Tu miał osiem miesięcy, poranny prezent na Mikołajki go zaskoczył ;)
DSC_0591.JPG

Załączniki

• DSC_0591.JPG
    DSC_0591.JPG
    486,9 KB · Wyświetleń: 377
reklama
Body przekładane przez głowę to jeszcze nie było tak źle, zwłaszcza z krótkim rękawkiem. Jakoś mniej tego materiału, który trzeba dziecku przeciągnąć przez główkę :) U mnie w Asdzie takie proste bodziaki są za £7 za siedem sztuk, więc tych miałam najwięcej i nie kombinowałam z kopertowymi. Najbardziej lubiłam ubierać dziecko w body, albo body + półśpioch, albo body + pajacyk zapinany z przodu.

O, znalazłam syna w takim pajacu przekładanym przez głowę. Po 1-2 miesiącach to już w pajacach tylko spał w nocy. Tu miał osiem miesięcy, poranny prezent na Mikołajki go zaskoczył ;)
Zobacz załącznik 874622

Cudny ten twój mały na tej fotce jak dziewczynka wyszedł :)

Do góry