W 12tc w okolicy pępka średnio, dno macicy zaczyna tam dosięgnąć dopiero w 16tc.... Ale smyranko z 2-3 cm nad kością lonowa mogą w 12tc być dzidzia.Dziewczyny, możliwe sa pierwsze ruchy maleństwa w 12tyg? Nie za wcześnie? W weekend poczułam takie delikatne smyranka w okolicach pępka... A dzis juz dwa razy po śniadanku i teraz po ciachu ...
reklama
HappyElephant
Fanka BB :)
A ja znowu pewnie późno poczuję ruchy i będę słabo czuła całą ciążę... Kolejny raz łożysko z przodu Może tym razem aż tak nie wpłynie na czucie ruchów, oby, bo nie mam ochoty na awaryjne KTG co miesiąc i wywoływanie ciąży...
100 lat i dużo zdrówka dla wasWitajcie ja sie czuje. Jakas brzydka w tej ciazy albo sobie wkrecam bo przytylam. Na obiad za to. Ze mam dzisiaj urodziny zrobię sobie ryz zapiekany z warzywami mimo ze rodzinka nie lubi ryz a ja uwielbiam.
Dagaa11
Nie zgodzę się z tym. Ojciec dziecka moze byc.przeciez znany, a rodzice nie muszą przeciez mieszkac ze sobą.Ale jak uzna dziecko to Jego dochod tez sie liczy. Chyba ze w akcie urodzenia w rubryce ojciec NN
Ludzie kombinują jak się da, znajoma tak pokombinowała zeby dostać 500+. Mieszka z ojcem dziecka, ale wpisała we wniosku, ze wychowuje sama i jej przyznali, bo nie brali pod uwage dochodu ojca w tym wypadku
Wszystko jest ok, dopoki ktos "uprzejmie" nie doniesie
natka100
Dzieki100 lat i dużo zdrówka dla was
Sabi32
Czyli musi miec zasadzone alimenty, innej opcji nie ma, bo tego wymagaja, jesli sie wpisuje, ze dziecko wychowuje sama. Wiem cos o tym bo ten.cholerny papierek musze donosic co roku...Nie zgodzę się z tym. Ojciec dziecka moze byc.przeciez znany, a rodzice nie muszą przeciez mieszkac ze sobą.
Ludzie kombinują jak się da, znajoma tak pokombinowała zeby dostać 500+. Mieszka z ojcem dziecka, ale wpisała we wniosku, ze wychowuje sama i jej przyznali, bo nie brali pod uwage dochodu ojca w tym wypadku
Wszystko jest ok, dopoki ktos "uprzejmie" nie doniesie
Aguu..la
Daga, znam identyczna sytuacje. Rodzice dziecka sa i mieszkaja razem bez ślubu a laska oświadcza ze wychowuje sama i korzysta z czego się da.
A zmieniajac temat na becikowe to takie pytanie: dochod za 2017 rok bedziemy w naszym przypadku dzielic na 3 czy juz na 4?
A zmieniajac temat na becikowe to takie pytanie: dochod za 2017 rok bedziemy w naszym przypadku dzielic na 3 czy juz na 4?
Dagaa11
Peeeełno jest takich przypadków. Ja też z moim nie mam ślubu, ale szczerze? Kurcze bałabym sie tak kombinować [emoji14]Daga, znam identyczna sytuacje. Rodzice dziecka sa i mieszkaja razem bez ślubu a laska oświadcza ze wychowuje sama i korzysta z czego się da.
Anet29
Daga, znam identyczna sytuacje. Rodzice dziecka sa i mieszkaja razem bez ślubu a laska oświadcza ze wychowuje sama i korzysta z czego się da.
Na 4 bo bedziecie we czworke w domu a i z wpisaniem nie ma problemu bo pesel sie odrazu przy rejestracji dziecka dostaje
reklama
motylkowelove
Ja nie mam problemów z cera nigdy nie miałam odpukac [emoji4] więc zbytnio nie eksperymentujeDziewczyny a próbowałyście kremu cetaphil da ultra? krem super nawilża, dobrze chroni, nadaje się na podrażnienia. Ja jestem jego dużą fanką, stosuje już od roku i to mój ulubieniec póki co niezastąpiony
Raz mi się zdarzyło po sterydzie ale wtedy używałam biolic krem [emoji4]