reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja mam strój dwuczęściowy z tym że majtki mam takie fajne odwijane że zakrywam cały brzuch;) oczywiście czapeczka na głowie nie opalalm twarzy;)

@Dagaa11 @Tasiorek dziewczyny a czy to są leki na stan grzybiczy również? Bo o to głównie chodzi..

trivagin żel smarować mozesz :) i lacibios femina według mnie najszybciej działają tak po sobie sprawdziłam jak mi kolezanka doradziła , lacibios femina to ja sobie łykam 2x w tyg zapobiegawczo nawet
No i wietrzyć między nogami co by sie bakterie nie namnażały :)

Ja mam strój dwuczęściowy z tym że majtki mam takie fajne odwijane że zakrywam cały brzuch;) oczywiście czapeczka na głowie nie opalalm twarzy;)
W razie W bluzkę na jeden guzik na brzuszku zapinam I jest cacy :)
Screenshot_20180603-182507.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180603-182507.jpg
    Screenshot_20180603-182507.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 396
Witajcie, ja ddziś lekko nie wyspana...budzilam się co chwile :(
Plan byl jechac nad jezioro, ale jakies cholerne chmury wiszą i sama nie wiem co robić.
Co do piersi, to ogolnie mialam nawet nie A, takze nic, w kazdej ciazy rosly do C a po porodzie przy nawale mleka to juz nie wspomnę...po czym wracaly do rozmiarow sutka :crazy: rok temu zrobilam operacje i wyszlo takie fajne 75C, takie tez staniki mam na stanie i juz sie nie mieszcze...obawiam sie co to bedzie do konca ciąży :eek: Bola glownie sutki, wczesniej bolały bardziej jakos. Jedynie co dobre, to ze nic mi nie obwisnie :D

A skad jestes? Moze pisalas ale nie zauwazylam :)

Ja od zawsze wietrze i odpukać nigdy żadnej infekcji nie miałam. Jest bardzo fajny artykuł na mamaginekolog.pl na temat wietrzenia i nie tylko, więc goraco polecam odwiedzic bloga:)

Ja od zawsze wietrze i odpukać nigdy żadnej infekcji nie miałam. Jest bardzo fajny artykuł na mamaginekolog.pl na temat wietrzenia i nie tylko, więc goraco polecam odwiedzic bloga:)
Ja nie będąc w ciąży również nigdy nie miałam, teraz odkąd jestem mam notorycznie i nie mogę zaleczyć.. To jest katorga.

reklama
Do góry