porcelana
Fanka BB :)
Oby, oby, oby!!! Dziękuję [emoji11]@motylkowelove @porcelana
Zobaczcie co znalazlam na forum. Zarodek niby ksiazkowo ma rosnac 1 mm na dobe tak? Patrzcie jak tej dziewczynie rósłi wszystko jest ok. @porcelana jestem pewna, ze przez pozna owulacje masz taka rozbieznosc i na kolejnej wizycie zobaczysz serce. Wiem, ze nie da sie nie denerwować. Ja niby widzialam juz dwa razy, a i tak sie boje.
Zobacz załącznik 851351
Ja się urodziłam 1,5 miesiąca za szybko, ważyłam 2 kg - w 90 roku medycyna była na średnim poziomie i nie było wesoło. Do 5 roku życia przeżyłam 4 zapalenia płuc, jak miałam 6 lat miałam wycinane wszystkie 3 migdałki i podczas tej operacji (wtedy jeszcze na pełnym znieczuleniu) zarażono mnie salmonellą i ledwo z tego wyszłam, bo od wymiotów pozrywały mi się wszystkie szwy w gardle i miałam krwotok. Naturalnie moje ciśnienie to 90/60 przy 4 mocnych kawach dziennie (teraz lecę na zbożowej) i mam powiększona śledzionę. Od kilku lat mam permanentny stan podgorączkowy, byłam z tym w szpitalu, zbadali mnie wszerz i wzdłuż i niczego nie znaleźli. I do czego dążę? Mój narzeczony mówi, że on by się bardziej martwił gdyby u mnie ciąża przebiegała książkowo i wszystko byłoby normalnie, hehehe [emoji6] Więc trzymajcie kciuki żeby tak było!!!