Silny ból w nerkach jak za długo trzymalam mocz, I czasem pieczenie cewki moczowej. Plus ból pęcherza, jeśli za mało piłam wody.Julianna a prócz boli czulas jakoś te infekcje?
Tutti to super
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Mam do Was pytanie, czy samo zdjęcie USG potwierdza fakt że jestem pod opieką ginekologa? Nie planuję iść już więcej do tej ginekolog, a mam samo USG od niej. Jak wiemy, żeby dostać becikowe należy być pod opieką najpóźniej do 10tc
Ja szlam do pielegniarki gdzie mnie rejestrowala i wypelniala taka kartke, wpisywala wszystkie daty moich wizyt
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.
Locja
@Tutti_frutti_by-Iga pokrecimy się trochę po Zalewie Szczecińskim jeśli pozwoli na to pogoda
Anet29
Silny ból w nerkach jak za długo trzymalam mocz, I czasem pieczenie cewki moczowej. Plus ból pęcherza, jeśli za mało piłam wody.
Polecam pic herbate z zurawiny, mozna rowniez jesc owoce na mnie dziala super w pierwszej ciazy bylam w szpitalu na kolke nerkowa, w drugiej zaczynal sie pojawiac piasek w nerkach wiec pilam przynajmniej raz dziennie i jadlam owoce i mi sie wyczyscily
Iga033
Zaciekawiona BB
Super kiedy kolejna wizyta?
Za 3 tygodnie
Alexa1905
Cześć Kochane! Jestem po wizycie u Pani Diabetolog. Krzywa cukrowa wyszla nie najgorsza- mam problem z cukrem na czczo(104,9) . Ale od kilku dni mierze sobie cukier glukometrem i udało mi się zejść do granicy 90 Pani Doktor dała kilka wskazówek i poleciła przyjść za 2 tygodnie jestem pozytywnie zaskoczona, bo słyszałam zle opinie o niej.
Czy jest tu jeszcze jakaś "słodka mamusia"?
Ps. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i dobrych wiadomości
Czy jest tu jeszcze jakaś "słodka mamusia"?
Ps. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i dobrych wiadomości
Tutti_frutti_by-Iga
@Tutti_frutti_by-Iga pokrecimy się trochę po Zalewie Szczecińskim jeśli pozwoli na to pogoda
Hahahha ja już wyobrażałam sobie, ze będziecie ogromnym statkiem pływać po morzach Europy albo po wyspach greckich. My planujemy taka wycieczkę pod koniec sierpnia ale wszystko się okaże
reklama
Locja
@Alexa1905 ja mam za sobą ciążę z cukrzycą ciążową (na insulinie). Obecnie jestem ma metforminie, na diecie z niskim Ig jestem od ponad pół roku. Lubię te dietę i można dużo i ciekawie jeść