reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mam do Was pytanie, czy samo zdjęcie USG potwierdza fakt że jestem pod opieką ginekologa? Nie planuję iść już więcej do tej ginekolog, a mam samo USG od niej. Jak wiemy, żeby dostać becikowe należy być pod opieką najpóźniej do 10tc

Ja szlam do pielegniarki gdzie mnie rejestrowala i wypelniala taka kartke, wpisywala wszystkie daty moich wizyt :)

Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.

Silny ból w nerkach jak za długo trzymalam mocz, I czasem pieczenie cewki moczowej. Plus ból pęcherza, jeśli za mało piłam wody.

Polecam pic herbate z zurawiny, mozna rowniez jesc owoce :) na mnie dziala super w pierwszej ciazy bylam w szpitalu na kolke nerkowa, w drugiej zaczynal sie pojawiac piasek w nerkach wiec pilam przynajmniej raz dziennie i jadlam owoce i mi sie wyczyscily :)

Cześć Kochane! Jestem po wizycie u Pani Diabetolog. Krzywa cukrowa wyszla nie najgorsza- mam problem z cukrem na czczo(104,9) . Ale od kilku dni mierze sobie cukier glukometrem i udało mi się zejść do granicy 90 :) Pani Doktor dała kilka wskazówek i poleciła przyjść za 2 tygodnie :) jestem pozytywnie zaskoczona, bo słyszałam zle opinie o niej.
Czy jest tu jeszcze jakaś "słodka mamusia"? :)

Ps. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i dobrych wiadomości:)

reklama
@Alexa1905 ja mam za sobą ciążę z cukrzycą ciążową (na insulinie). Obecnie jestem ma metforminie, na diecie z niskim Ig jestem od ponad pół roku. Lubię te dietę i można dużo i ciekawie jeść :)

Do góry