reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ale usg robił? Mi tak Pani napisała na konsultacji online nie wiem czy wiesz ale w lm jest teraz taka opcja.
No wiem ze jest.
Dal mi skierowanie na usg do 10tyg bo tego na karte nie ma i plan opieki przedporodowej z ktorym ide do rejestracji i mi badania w nim wymienione rejestrują (musisz miec tez karte ciazy od nich)
No i na tym usg mi powiedzial ze marnie to widzi.. wiecej do lm nie pojde.
W pierwszej ciazy tez mnie tam tak straszyli ;/

reklama
Dagaa - a o której masz jutro tą wizytę?
Na 16. W zasadzie moglabym ta wizyte odpuscic, bo bylam przeciez w piatek i widzialam serduszko, ale ta jutrzejsza wizyta jest zaplanowana od dwoch tygodni i pojde dla wlasnego spokoju jeszcze raz zobaczyc kropka, tym bardziej, ze kolejna wizyta dopiero 11 maja :) i przy okazji wezme zaswiadczenie o ciazy, bo wyobrazcie sobie,ze owszem przyjma mnie do endokrynologa do 7 dni skoro jestm w ciazy, ale potrzebuja zaswiadczenie. To nic,ze mam karte ciazy, ze ba skierowaniumam wyrazni napisane "pacjentka w ciazy", ze jest zaznaczony kod 026. Porrzebuja jeszcze zaswiadczenie haha, boki wrywac ;)

No wiem ze jest.
Dal mi skierowanie na usg do 10tyg bo tego na karte nie ma i plan opieki przedporodowej z ktorym ide do rejestracji i mi badania w nim wymienione rejestrują (musisz miec tez karte ciazy od nich)
No i na tym usg mi powiedzial ze marnie to widzi.. wiecej do lm nie pojde.
W pierwszej ciazy tez mnie tam tak straszyli ;/
Ja ide jutro do nich, mam akurat obok pracy i termin mi wskoczył. Zobaczymy co będzie. Nastawiam się bojowo.

Na 16. W zasadzie moglabym ta wizyte odpuscic, bo bylam przeciez w piatek i widzialam serduszko, ale ta jutrzejsza wizyta jest zaplanowana od dwoch tygodni i pojde dla wlasnego spokoju jeszcze raz zobaczyc kropka, tym bardziej, ze kolejna wizyta dopiero 11 maja :) i przy okazji wezme zaswiadczenie o ciazy, bo wyobrazcie sobie,ze owszem przyjma mnie do endokrynologa do 7 dni skoro jestm w ciazy, ale potrzebuja zaswiadczenie. To nic,ze mam karte ciazy, ze ba skierowaniumam wyrazni napisane "pacjentka w ciazy", ze jest zaznaczony kod 026. Porrzebuja jeszcze zaswiadczenie haha, boki wrywac ;)
Daga wiem miało być bez porównywania ale w którym tyg widzialas [emoji173] ?

reklama
Do góry