reklama
martakratka
Fanka BB :)
Martynka_K
A ja przełożyłam wizytę z 17.04 na 25.04... chciałabym zobaczyć od razu serduszko,a nie sam pęcherzyk Poza tym mam możliwość iść z partnerem
Dagaa11
No i fajnie. Widok samego pecherzyka jest moim zdaniem stresujacy na maksa i to czekanie... A tak zobaczysz od razu konkretA ja przełożyłam wizytę z 17.04 na 25.04... chciałabym zobaczyć od razu serduszko,a nie sam pęcherzyk Poza tym mam możliwość iść z partnerem
Iga033
Zaciekawiona BB
A ja przełożyłam wizytę z 17.04 na 25.04... chciałabym zobaczyć od razu serduszko,a nie sam pęcherzyk Poza tym mam możliwość iść z partnerem
Ja mam na 26.04 też mam nadzieję na serduszko
Ja powiem szefowi jak zobaczę serduszko. Wtedy niech sobie szybko szuka asystentki, wdrożę ją raz dwa i sajonara. See you not so soon[emoji2] .Widze ze na tapecie temat pracy. Ja poinformowalam managerke dzis, poniewaz byc moze juz w tym tygodniu pójdę na l4 ze wzgledu na fatalne samopoczucie. Raczej sie nie przejmuje, co bedzie po macierzyńskim. Najwyzej znajde prace gdzie indziej wyrzucic mnie nie wyrzuca bo mam umowe na czas nieokreślony, w sumie to dla mnie najważniejsze
Poza tym po powrocie chcę zamienić etat na 7/8 więc jakoś tam o siebie zadbam. O ile w ogóle wrócę.. bo może znajdę coś lepszego - ciekawszego. Może swojego? Będę miała dużo czasu na obmyślenie planu działania [emoji4] [emoji2] [emoji6] [emoji6]
Ja zrezygnowałam z kawy miesiąc temu i dobrze się czuje. Poza tym ktoś tam gdzieś mi powiedział, że kawa jest na liście zakazanych. Czy jakoś tak. Tak czy siak ja nie piję kawy bo piłam ją z mlekiem a mleko powoduje u mnie mdłości. [emoji57] [emoji57]Hej. Ja bylam wziezc L4 do pracy czuje sie nienajgorzej, ale chyba bede musiala zrezygnowac calkowicie z kawy, bo mam po niej mdłści. Staram sie dodzwonic do endokrynologa na nfz, zeby sie dowiedziec kiedy przyjma mnie na wizyte, ale oczywiscie caly czas zajete
Cześć!Dzien dobry. Chcialam sie przywitac [emoji5] Jestem Daria. 6 tydzien za mna. Termin na 3 grudnia.
motylkowelove
Witam nowe dziewczyny [emoji4]
Dzisiaj leze i śpię... co s mnie jakby boli brzuch więc się nie forsuje .
Pogoda taka nieciekawa. Za duzo dziś z rana pochodziłam bo byłam na zakupy
Dzisiaj leze i śpię... co s mnie jakby boli brzuch więc się nie forsuje .
Pogoda taka nieciekawa. Za duzo dziś z rana pochodziłam bo byłam na zakupy
martakratka
A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
reklama
Wiktorka88 O
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz