Umowe mam na czas określony do 30.04 a w 3 miesiącu będę dopiero w maju....ale narazie staram sie tym taj bardzi nie zameczacJeżeli umowa nie jest na okres próbny, lub na okres próbny przekraczający 1mc to muszą Ci ją przedłużyć, w tym drugim przypadku do dnia porodu, ale warunkiem jest to, że w ostatnim dniu umowy musisz być po 3mc ciąży
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Daj koniecznie znac!O 12 tej. Ale dam znać wieczorkiem, bo dopiero do domu wrócimy z Poznania
patuśka
Widze ze na tapecie temat pracy. Ja poinformowalam managerke dzis, poniewaz byc moze juz w tym tygodniu pójdę na l4 ze wzgledu na fatalne samopoczucie. Raczej sie nie przejmuje, co bedzie po macierzyńskim. Najwyzej znajde prace gdzie indziej wyrzucic mnie nie wyrzuca bo mam umowe na czas nieokreślony, w sumie to dla mnie najważniejsze
martakratka
Muszę się nauczyć takiego podejścia od CiebieWidze ze na tapecie temat pracy. Ja poinformowalam managerke dzis, poniewaz byc moze juz w tym tygodniu pójdę na l4 ze wzgledu na fatalne samopoczucie. Raczej sie nie przejmuje, co bedzie po macierzyńskim. Najwyzej znajde prace gdzie indziej wyrzucic mnie nie wyrzuca bo mam umowe na czas nieokreślony, w sumie to dla mnie najważniejsze
Iga033
Zaciekawiona BB
Puk,puk nieśmiało się witam.Testy ciążowe pozytywne choć ciąża jeszcze nie potwierdzona przez lekarza bo i tak za wcześnie jeszcze jest.Wizytę planuję tak 1 połowie maja...jeśli się wszystko dobrze ułoży to chyba będę ostatnia....zamykająca ten wątek bo termin wg OM to 30/31 grudzień..Super sylwester będzie mnie czekał
Trzymajcie kciuki dziewczyny
Witamy i gratuluję
Prywatnie kazał mi przyjsc przed majówka ale właśnie zapisałam się w luxmedzie termin zwolnił się na jutro! 6t2d będzie może już będzie serduszko?Nie martw się na zapas - nie Ty jedna nie masz żadnych objawów. Kiedy masz wizytę?
Iga033
Zaciekawiona BB
Hejj. Ja dzisiaj coś słabiej się czuje... Może przez pogodę...u nas deszczyk
Wczoraj było pięknie bez bólu i zmęczenia.
Ja na razie się nie zamartwaim(probuje), czekam niecierpliwie na badanie w przyszłym tyg. Chciałabym już zobaczyć serduszko ❤
Wczoraj było pięknie bez bólu i zmęczenia.
Ja na razie się nie zamartwaim(probuje), czekam niecierpliwie na badanie w przyszłym tyg. Chciałabym już zobaczyć serduszko ❤
Dagaa11
Hej. Ja bylam wziezc L4 do pracy czuje sie nienajgorzej, ale chyba bede musiala zrezygnowac calkowicie z kawy, bo mam po niej mdłści. Staram sie dodzwonic do endokrynologa na nfz, zeby sie dowiedziec kiedy przyjma mnie na wizyte, ale oczywiscie caly czas zajete
Iga033
Zaciekawiona BB
A właśnie miałam wam dziewczyny powiedzieć Wiem że to jeszcze wcześnie ale nie wiadomo czy później taka promocja jeszcze będzie tym bardziej że jesteśmy na grudnia wszystkie. Dzisiaj byłam w Lidlu i były staniki do karmienia w promocji 2 za 35zł z bawełny. Wiadomo że ciężko stwierdzić jaki się będzie miało biust ale są dosyć rozciagliwe a rozmiary są do E. Więc napewno jakiś można wybrać jeśli chcecie karmić piersią.
reklama
martakratka
Będzie, będzie To od razu dawaj znać po. A o której masz tą wizytę?Prywatnie kazał mi przyjsc przed majówka ale właśnie zapisałam się w luxmedzie termin zwolnił się na jutro! 6t2d będzie może już będzie serduszko?