reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Gratuluję i życzę dużo zdrówka oraz cudownych najbliższych miesięcy aż do szczęśliwego rozwiązania :)

reklama
Wszytko było ok, niestety zaczęły się skoki ciśnienia i w pewnym momencie nastąpił zawał łożyska, dziecko nie otrzymało tlenu :(
Przykro mi bardzo ,to musial byc koszmar co przezylas .Zycze ci, żeby teraz bylo wszystko dobrze. Jakies leki na cisnienie moze powinnas brać. Dawaj znac jak sie ciaza rozwija.

Dziewczyny czy macie jakies objawy? Bo mnie bola tylko piersi bardzo i czuje sie zmęczona. W poprzedniej ciazy bolal mnie brzuch jak na okres a teraz nic.

Dziewczyny czy macie jakies objawy? Bo mnie bola tylko piersi bardzo i czuje sie zmęczona. W poprzedniej ciazy bolal mnie brzuch jak na okres a teraz nic.
Bol piersi, sennosc, wiekszy apetyt i mdłosci np w tej chwili czuje sie fatalnie jeslinchodzi o mdlosci. Brzuch czasami zaboli jak na okres, ale nie cały czas.

reklama
Do góry