Gratuluję i życzę dużo zdrówka oraz cudownych najbliższych miesięcy aż do szczęśliwego rozwiązaniaDziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
reklama
natka100
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo ,to musial byc koszmar co przezylas .Zycze ci, żeby teraz bylo wszystko dobrze. Jakies leki na cisnienie moze powinnas brać. Dawaj znac jak sie ciaza rozwija.Wszytko było ok, niestety zaczęły się skoki ciśnienia i w pewnym momencie nastąpił zawał łożyska, dziecko nie otrzymało tlenu
ogromny koszmar, teraz wierzę że będzie dobrze, ale na razie czekam z niecierpliwością na 1 wizytę pozdrawiam cieplutkoPrzykro mi bardzo ,to musial byc koszmar co przezylas .Zycze ci, żeby teraz bylo wszystko dobrze. Jakies leki na cisnienie moze powinnas brać. Dawaj znac jak sie ciaza rozwija.
natka100
Ja tez czekam a dluzy mi sie potwornie. A kiedy miałaś ostatnia miesiączke?ogromny koszmar, teraz wierzę że będzie dobrze, ale na razie czekam z niecierpliwością na 1 wizytę pozdrawiam cieplutko
kasiula222
Ja mam tylko ból piersi i bardziej zmęczona jestem czasem mnie zaboli brzuch ale delikatnieDziewczyny czy macie jakies objawy? Bo mnie bola tylko piersi bardzo i czuje sie zmęczona. W poprzedniej ciazy bolal mnie brzuch jak na okres a teraz nic.
Iga033
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy macie jakies objawy? Bo mnie bola tylko piersi bardzo i czuje sie zmęczona. W poprzedniej ciazy bolal mnie brzuch jak na okres a teraz nic.
Bol piersi, zmęczenie, trochę bol nóg, brak ochoty na jedzenie... i narazie to tyle
Dagaa11
Bol piersi, sennosc, wiekszy apetyt i mdłosci np w tej chwili czuje sie fatalnie jeslinchodzi o mdlosci. Brzuch czasami zaboli jak na okres, ale nie cały czas.Dziewczyny czy macie jakies objawy? Bo mnie bola tylko piersi bardzo i czuje sie zmęczona. W poprzedniej ciazy bolal mnie brzuch jak na okres a teraz nic.
motylkowelove
Ja od rana mdłości , a śpię na plecach piersi bolą już : p
reklama
Czemu tak wcześnie wstajesz ? [emoji4] mnie syn obudził ledwo żyjeJa od rana mdłości , a śpię na plecach piersi bolą już : p