Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedząWitaj Zuziku. Napisz nam cos o sobie.
reklama
Może.Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Czy lekarz prywatny moze wystawic L4? W zyciu bylam 2 razy na L4 i nie mam pojęcia...
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
martakratka
Fanka BB :)
Może - ale są one zwykle płatne 100%.Może.
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
martakratka
Hej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedzą
Alexa1905
Dziewczyny dzisiaj ten piątek 13tego to będzie szczęśliwy A nie pechowy - zabraniam myśleć inaczej!
Trzymam kciuki i dajcie znać
Ja nadal źle się czuje, ale udało mi się doczolgac do biura i nawet trochę popracować. Wczoraj zrobiłam sobie wolne, bo ledwo byłam w stanie się z wyrka zwlec
Trzymam kciuki i dajcie znać
Ja nadal źle się czuje, ale udało mi się doczolgac do biura i nawet trochę popracować. Wczoraj zrobiłam sobie wolne, bo ledwo byłam w stanie się z wyrka zwlec
I chyba w podobnym wieku jesteśmyHej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...
martakratka
Trzymam kciuki Będzie dobrzeHej dziewczyny, czekam w kolejce na pobranie krwi, trzymajcie kciuki zeby sie udalo
motylkowelove
Dziewczyny czy ktoras z was ma sprawdzoną informacje na temat tego od jakiej wartosci zwalnia wzrost bety? Pytam, zeby nie dostac zawalu jak odbiore dzisiaj wynik w necie pisza roznie, ze od 6tyś, od 8tyś? Wiec ktoraś? Bo ja nigdy lekarza nie pytałam.
Kochana wejdź na kalkulator hcg ovufriend best belly wpisz w google i tam wyliczy Ci idealnie czy się mieścisz w normach
reklama
Dagaa11
Tak tak, znam go, korzystam wlasnie z niego. Po prostu bylam ciekawa od jakiej wartosci ta beta zwalnia [emoji14]Kochana wejdź na kalkulator hcg ovufriend best belly wpisz w google i tam wyliczy Ci idealnie czy się mieścisz w normach