reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Witaj!:-) rozgość się, tylko cos nam dzis forum wariuje :p
Ja nawet jej postu teraz nie byłam w stanie znaleźć [emoji19]
Rozumiem. Tak jest właśnie w luxmedzie. Oczywiście wszystko jest możliwe, powiedz ze masz mdłości i non stop rzygasz.
Silne mdłości, bóle głowy, które nasilają się gdy zygasz. Mdlejesz, nie jesz nic i takie tam.
Mi moja gin nie chciala dac :-(
A jak to uzasadniła? Może idź do rodzinnego?
Cieszę się :) wow a chciałabyś bliźniaki? [emoji14] ja bardzo ale się nawet mężowi nie przyznaję, bo on nie chce słyszeć
Ja bym nawet chciała [emoji3] . Ale mój M stuka się w głowę.
Szczerze nie.. teraz poszlam do dr Pałdyny. Wydaje sie spoko ale tylko na 1wizycie bylam (opinie ma ogolnie srednie..) . Zobaczymy jak dalej bedzie..

Wczesniej bylam u 3 i byla masakra.. mowili ze pewnie poronie i ze nie mam sir z czego cieszyc -.-
[emoji33] [emoji33] [emoji33]

Ja dzisiaj jestem w domu. Pójdę do rodzinnego po skierowanie na tsh i coś tak jeszcze. Chyba ft4. I jutro przejdę się do swojego Endo. Jestem zbyt osłabiona ostatnio w pracy.. Potrzebuję chociaż dwóch dni [emoji3] .

reklama
Ja nawet jej postu teraz nie byłam w stanie znaleźć [emoji19] Silne mdłości, bóle głowy, które nasilają się gdy zygasz. Mdlejesz, nie jesz nic i takie tam.A jak to uzasadniła? Może idź do rodzinnego?Ja bym nawet chciała [emoji3] . Ale mój M stuka się w głowę.[emoji33] [emoji33] [emoji33]

Ja dzisiaj jestem w domu. Pójdę do rodzinnego po skierowanie na tsh i coś tak jeszcze. Chyba ft4. I jutro przejdę się do swojego Endo. Jestem zbyt osłabiona ostatnio w pracy.. Potrzebuję chociaż dwóch dni [emoji3] .
Bo nie ma zarodka i serduszka i wszystko moze sie zdarzyc..
Nie mam parcia na l4 bo jestem na urlopie wypoczynkowym do konca maja tylko szkoda mi tych dni troche marnowac :p jutro sprobuje w lux medzie. Powiem ze zle sie czuje ze slabo mi soe robi ze mdli mnie itp i moze da a jak nie to wezme zaswiadczenie i do rodzinnego pojde ;-)

Bo nie ma zarodka i serduszka i wszystko moze sie zdarzyc..
Nie mam parcia na l4 bo jestem na urlopie wypoczynkowym do konca maja tylko szkoda mi tych dni troche marnowac [emoji14] jutro sprobuje w lux medzie. Powiem ze zle sie czuje ze slabo mi soe robi ze mdli mnie itp i moze da a jak nie to wezme zaswiadczenie i do rodzinnego pojde ;-)
Aga byłaś prywatnie i nie chciała dac l4 ? Mi sie wydaje ze chodzi tez o to ze jak jest zarodek itp to jest zwolnienie na ciążę bo wtedy jest 100 % a kazde inne 80 %

Hej Dziewczyny. Za dwie godzinki ide do lekarza trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze. Popołudniu dam wam znać co i jak.
:)
Posty cały czas pomieszane:/ ciężko znaleźć te nowe:/

Cześć Dziewczyny. Mnie dzisiaj strasznie mdli, mam odruchy wymiitne i kręci mi się w głowie. Ale troche mnie to pociesza, bo w poprzedniej ciazy (poronienie) nie mialam objawów i wmawiam sobie, ze to oznacza zdrową ciążę:) jakoś lepiej znosić to z tą mysla:) A Wy jak się dzisiaj czujecie? :)

Jadę na betę dzisiaj ja będę czekać wrrr ale obudziły mnie mdłości i ból piersi to chyba jest ok mam nadzieję
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Hej Dziewczyny. Za dwie godzinki ide do lekarza trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze. Popołudniu dam wam znać co i jak.
:)
Posty cały czas pomieszane:/ ciężko znaleźć te nowe:/
Trzymam mocno ✊✊✊ za wizyte!
@aga6 masakra jakaś. Idziesz prywatnie, płacisz i jeszcze problem ze zwolnieniem. o_O Masakra:mad:

reklama
Do góry