Iga033
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, wyszła beta 55, co o tym myśleć? Ostatnia miesiączka była 16 marca
Wynik powyżej 5 jest uznawany za ciążę. Myślę że to wczesna ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, wyszła beta 55, co o tym myśleć? Ostatnia miesiączka była 16 marca
To normalny wynik przy tak wczesnej ciazy ja mialam ostatni okres 11 marca i przedwczoraj bete 251, wiec spokojnie. Zrob kolejne badanie za 48 godzinDziewczyny, wyszła beta 55, co o tym myśleć? Ostatnia miesiączka była 16 marca
Witaj Witamy Bylas juz u lekarza, albo robilas bete? Jal moge zapytac - co Twojemu dzieciaczkowi jest?Witam jestem tu nowa dziś zrobiłam test i są dwie kreski , ta ciąża będzie stresująca bo mam dwoje dzieci i jedno urodziło sie chore .
Martakratka chyba będziemy ieć ten sa termin bo oststni okres też miałam 11 marca
Nie robiłam bety .Nie byłam u lekarza chyba jeszcze za wcześnie bo w sumie dziś powinnam mieć okres na 24 mam wizyte może juz coś bedzie widać . Syn urodził sie zdrowy , a córka ma wadę serca i zespół genetyczny ,o wszystkim sie dowiedziałam niedługo przed porodem . Strasznie chciała bym mieć jeszcze jedno dziecko zdrowe i wierze ze tak będzie , bo z córką to była loteria..tak mówią lekarze..Witaj Witamy Bylas juz u lekarza, albo robilas bete? Jal moge zapytac - co Twojemu dzieciaczkowi jest?
Cos sie tu pierniczy..Mam wrażenie, że mój post wcięło.
Nie no czytalam jeszcze pozniej ale gdzies to zniknelo -.-To trochę masz do nadgonienia [emoji2]
Przestała mnie chyba głowa boleć! Mówię chyba gdyz aktualnie leżę pod kocem..jak wstanę to zobaczę.
Juz zglaszamAle, rzeczywiści wszystko się poerdzieli. Umie ktoś, gdzieś to zgłosić?