reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja tez już po becie o 2 wynik [emoji4] progesteron 58 z wtorku
Boję się o tarczycowe :/
Ja mam flaczki pełniejsze tylko są nie bolą a sutków nie mogę dotknac bo aż pieką

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mowia, ze po 16 wynik, ale we wtorek mialam juz po 13:) tez sie zastanawiam jak moje tarczycowe wyjda. No nic, trzeba czekac [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja juz po becie. Popoludniu wynik, mam nadzieje, ze bedzie przyrost.
Dziewczyny czy was tez bolą sutki? U mnie jest to straszny ból, aż dotknąc się nie moge.

Daga mnie nie boli nic. Oczywiscie mnie to martwi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja juz po becie. Popoludniu wynik, mam nadzieje, ze bedzie przyrost.
Dziewczyny czy was tez bolą sutki? U mnie jest to straszny ból, aż dotknąc się nie moge.

Mnie pobolewaja ale do wytrzymania ;-)

Daga mnie nie boli nic. Oczywiscie mnie to martwi.

Nie martw sie,w ciazy z corka gdyby nie brak @, to nawet nie wiedzialabym ze zaszlam ;) za to teraz booola strasznie.
Coś tam napisałam u góry ;).

@Dagaa11 ja swoje sutki czuję. Są odrobinę wrażliwsze. Nie palą ogniem piekielnym.. jeszcze.

@Martenika przy pierwszej ciąży nie czułam żadnych zmian w piersiach.

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez czuje jak dotykam.

Nie martw sie,w ciazy z corka gdyby nie brak @, to nawet nie wiedzialabym ze zaszlam ;) za to teraz booola strasznie.No ja tez czuje jak dotykam.

A ja sie caly czas macam żeby w końcu poczuć [emoji13]

reklama
Do góry