Czesc,
Ja wlasnie dzis jade zawieźć do gops zaświadczenie o dochodach i zatrudnieniu bo mi przyszło wezwanie ostatnio. Podjęłam nowa prace w marcu i zapomniałam kompletnie ze trzeba to zgłosić a oni to wylapali po zusie. Nie cierpię załatwiać tych formalności, zawsze mam stresa ze cos będzie nie tak i mi kaza zwracać kasę albo coś. A finansowo chwilowo średnio u nas bo maz musiał zrezygnować z pracy przez problemy z kręgosłupem i założył teraz dzialanosc z której póki co do budżetu domowego nic nie wpada bo trzeba inwestować na początek. Taki troche nieciekawy ten czas bo dzidzia w drodze a ja nie czuje sie spokojna o kwestie finansowa.
Mam takie pytanie bo przy okazji tego zaświadczenia kierowniczka do mnie z pytaniem czy przynosiłam zaświadczenie ze jestem w ciąży, ze bez tego bede miała 80% płatne L4. Czy dobrze mysle ze wystarczy ze na L4 jest wpisana literka B?
Moj maź w poprzednich dwóch ciazach byl na USG ze mną chyba tylko raz. Teraz jest inaczej, byl na wszystkich wizytach z wyjątkiem pierwszej- tam go nie wolałam bo bylam sama w strachu i przekonaniu ze cos nie tak, ze znow ciaza obumarła. Fajnie ze tak sie zaangażował.
W nocy wstaje siusiu raz zazwyczaj choć byla taka nocka ostatnio ze wstawałam trzy razy i faktycznie to męczące. Zobaczymy jak będzie dalej jak brzuszek bardziej urośnie.
Pytanie do mam które juz rodzily- Czy twardnie wam brzuch? Mi czasem sie zdarza ze przez chwile czuje to a juz napewno po seksie i nie wiem czy na tym etapie tak moze byc czy to cos niepokojącego?