reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

A propos spodni ciążowych :) te kupiłam na przecenienie w Asda, coś typu polskie netto.

A dzisiaj na przerwie skończyłam do Lidla i wyłapalam ostatnie czarne legginsy rozmiar S :D ciekawe jak mocno będą przeswitywac xd

reklama
Taka cwana, posta napisałam ale zdjęcia nie wkleiłam xD
Screenshot_20180612-132627.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180612-132627.jpg
    Screenshot_20180612-132627.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 337
@Julianna_Szcz 16.07 super, ja planije sie zapisac na 13.07 piatek bo od pon M zaczyna prace 2 tyg ciurkiem wiec chcialabym zeby wreszcie popaczal na dzidzia:) bedzie lecial 20 tc wiec mysle ze w miare termin

A propos spodni ciążowych :) te kupiłam na przecenienie w Asda, coś typu polskie netto.

A dzisiaj na przerwie skończyłam do Lidla i wyłapalam ostatnie czarne legginsy rozmiar S :D ciekawe jak mocno będą przeswitywac xd
Kupiłam ostatanio w Lidlu właśnie i w domu nie widać aż tak ale jak wyszlam na dwór to M kazał mi się do domu wrócić i się przebrać bo podobno tyłek na wierzchu, ciekawe czy te same :D

@PatkaPatka jakis czas temu widzialam w h&m, bywaja takze w kiku.

A ja mam pytanie, na nfz ile czekacie, badz czekalyscie na pierwszą wizyte?

Mi się udało bardzo szybko dostać, bo z dwa dni po telefonie, ale do tego lekarza ogólnie nie ma większych problemów z kolejkami. Teraz bede chodziła prywatnie, odbiorę tylko wszystkie wyniki. Na moje oko nie jest zbyt profesjonalny, ponieważ kazal mi iść na mammografie w wieku 24 lat! Ja nieświadoma siksa nawet nie wpadłam na to żeby ogarnąć temat, skoro dał skierowanie to poszłam. W opisie wyszlo ze mam dwa guzki na piersi (opis odebrałam 9 mies. Później jak tylko sie zorientowałam ze moge być w ciąży) dostalam skiero na usg piersi , lekarz, który przeprowadzał badanie byl wsciekly jak sie dowiedzial o mammografii w tym wieku bez zadnych wskazan... ( nic mnie nie bolało, nie wyczulam żadnych guzkow) Powiedzial też, że jeśli chce jeszcze pozyc to następnym razem najpierw należy udać się na USG. Zagototowalam się jak nie wiem co, nie omieszkam mu o tym wspomnieć jak będę na wizycie. Może stąd brak kolejek Dodam, ze mieszkam w Warszawie wiec tu z terminami w ogóle hardcore..

HIihi gdzie to jeszcze :D zapisałam sie bo terminy tam gonią bo dużo ludzi , a dzis dopiero 6 czerwca :D haha
12- sty Motylek, 12-sty czerwca ;)
My tez placimy dodatkowo ubezpieczenie u meza w pracy :) i prawie to co tam zaplacilismy to sie wszystko wroci hehe
Ja tez jestem dodatkowo ubezpieczona, M również, wiec przy każdym dziecku woda na dodatkowo ponad 3 tys z okazji jego narodzin ;)
A to to standard.. Dzisiaj nie mam kompletnie pomysłu na obiad, zjadłabym jakiś ryż może, ale nie mam pomysłu jak go zrobić no i mój M nie przepada. Wczoraj rybka z kapustą kiszoną.. mmm jakie to było dobre :D Na razie od rana wciągnęłam 2 galaretki o smaku kiwi i na śniadanie jajko..
Ja tez nie miałam. Kupiłam wczoraj fasolkę szparagowa. M mówił, by zrobić z jajkiem sądzonym. Ale dokupilam pieczarki i fasolka z pieczarkami cebulką i czosnkiem.
Jak ja nawet żadnej umowy na oczy nie widziałam. Nic nie podpisywalam. Wiec mogla mnie jedynie oszukać
Chyba pozostaje z nią szczerze porozmawiać.
Znam ten stan dobrze...Też nic mi się nie chce. Muszę leżeć plackiem w łóżku(plamienie już ustępuje:)) Dziś miałam robic jakiś dobry obiad..te warzywa na parze z piersią z kurczaka ale przez te leżenie w łóżku jestem chyba jeszcze bardziej zmęczona:mad:
Na szczęście u męża w pracy jest też restauracja.Bardzo dobre obiadki mają a dziś w zestawie dnia jest zupka szczawiowa z jajkiem a na drugie danie gołąbki...taki zestaw kosztuje 16 zł więc nie ma co się szczypać.Raz na jakiś czas można i tak sobie radzić.Mąż jako pracownik ma ten zestaw za 6 zł:)
Na wynos nam przywiezie 4 zestawy bo dla reszty rodzinki oczywiście też..Ja się cieszę bo wiem,że zupki mi zostanie.Dzieci nią pogardzą ale ja nie;) Za to gołąbki będą wcinać aż im się uszy będą trzęsły:p
Uuuu korzystałabym :) Ja tez jak pracowałam to kupowałam na stołówce i przynosiłam do domu. Przy moich smyka h nie dało się gotować. Zwłaszcza, że to maluchy i po całym dniu w przedszkolu są stesknieni mamusi ;)

Wróciłam juz do domu, umordowana.... Jeszxze zakupy zrobiłam. Ale to już po tym jak zjadłam w samochodzie bułkę i jogurt, bo po lekarzy nie miałam sił i bolala mocno głowa. Mam skierowanie na usg ręki. Co z tego jak terminów nie ma na 2 miesiące do przodu. Pieprzony lux med. Chyba pójdę jeszcxe bardziej prywatnie....

reklama
Do góry