reklama
Totois30
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny no to i ja sie ujawnie bo juz i tak was podczytuje mam 30 lat we wrzesniu jedna strate za soba, w polowie 7 tyg dowiedzialam sie ze zarodek sie nie rozwija, 2 tyg czekalam na poronienie. Biore sulfazalazyne bo po poronieniu pojawily sie objawy reumatologiczne, bylam w szpitalu przebadana wzdluz i wszerz, wszystko ujemne oprocz przeciwcial anty ro. Z nimi trzeba od 16 tyg kontrolowac echo serca plodu. U mnie 8+2chociaz w zeszly czwartek gin mowil ze dalej niz 8 tydz bo dzidzia miala 17 mm i serduszko pieknie bilo alw dokladnie nie podal wieku. Termin na 10 grudnia kolejna wozyta 8 maja, bardzo sie boje ale ciesze sie oczywiscie bardzo tez biore jeszcze zastrzyki clexane, luteine i prenatal uno i dodatkowy kwas foliowy bo sulfazalazyna jest antagonista kwasu foliowego. 3Mam kciuki za kazda z was, widze ze sporo z was ma aniolki, mam nadzieje ze teraz bedzie pieknie!
Samo usg. Nie mam wizyt z ginekologiem...Super!
8t6d to chyba nawet do przodu w porównaniu z suwakiem?
A to było samo USG czy też kontrola z ginekologiem? Kiedy masz jakieś następne badania?
Następne usg to już 12tydz I to będzie 24.05
motylkowelove
A oto zdjęcie. No dalej nie wierzę. Zobacz załącznik 852131
Ale duży dzidziuś już nic tylko się cieszyć , widzisz , że ja przezywam , że 3dni do tyłu jesteśmy i mam nadzieje ze się wyjaśni w piątek czy nadrobilismy eh
ps. z wymiarów wynika ze to 8tydzień 5 dzień a na suwaczku masz 7
Dagaa11
Super, to teraz juz spokojnie do kolejnej wizyty ok?Ok, ja już po.
Zero wyjaśnień co się dzieje, ponoć po prostu moje cialo dostaje w kość od ciąży. I mam się nie martwić.
8t6d żyje I ma się dobrze.
Postaram sieSuper, to teraz juz spokojnie do kolejnej wizyty ok?
motylkowelove
Julianna masz dużą dzidzię kobieto tydzień starsza jak z suwaczka trzeba się cieszyć a , że męczy Cie organizm to myślę ze minie z czasem
reklama
urs
A oto zdjęcie. No dalej nie wierzę. Zobacz załącznik 852131
Pieknie! Dziewczyno, teraz duzo optymizmu i dobrej energii wysylaj kruszynie, zeby sie tam nie stresowala! [emoji173]️