Abies33
Zaangażowana w BB
@Anet23 ja też wykonywałam usg genetyczne u lekarza z certyfikatem. Miałam skierowanie od mojej gin ale z tego co wiem z nfz są tylko dwa pierwsze, a to już płatne... Dlaczego piszesz, że to jest Twoje trzecie obowiązkowe? Czyżby Twój gin nie robił usg i tylko te robisz w ciąży? Mój gin na każdej wizycie - co trzy tygodnie - robi mi usg u siebie. Oczywiście chodzę do niego prywatnie. Mam koleżankę, która część ciązy była z nfz i z pakietu, który opłacamy w pracy ale była to porażka i też teraz jest prywatnie. Szkoda że tak to u nas działa... płacisz to jest super, a nie to byle jak - oczywiście pewnie nie wszędzie tak jest.
Dzisiaj udało mi się zapisać na genetyczne III trymestru - dopiero na 24.10 ! - wcześniej brak terminów. Masakra... ale chciałam do tego samego lekarza co robił połowkowe. No i 300 zeta...
Dzisiaj udało mi się zapisać na genetyczne III trymestru - dopiero na 24.10 ! - wcześniej brak terminów. Masakra... ale chciałam do tego samego lekarza co robił połowkowe. No i 300 zeta...