reklama
Gosik jak łaczysz pomidor z ogorkiem to wit c Ci sie nie przyswaja jak cos
Ja wlasnie wyrwalam kleszcza ze swojej łopatki:/Zaniose do labolatorium ale dopiero w poniedzialekbuu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam ze to nie zbyt dobre połączenie. Staram się jeść albo jedno albo drugie. I tak zmieniam ale i tak mam już dość bo to jeszcze na kolacje jem wiec cały czas jedno i to samo. Chyba ze jakaś sałatkę robię to wtedy suszone pomidory daje.
Gdzie złapałaś kleszcza :/ Jeszcze dziady sa jak już chłodniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mi twardnieje brzuch. Byłam wczoraj wieczorem u lekarza. Lekarka mnie zbadala stwierdziła że dopóki nie twardnieje cały i nie boli to mam się nie przejmować bo to skurcze przepowiadajace. Niezależnie od ilości. W pn idę na usg i wtedy może coś się wyjaśni wiecej
Kleszczyska jeszcze żyją? To tak jak komary, od kilku dni je ganiam po pokoju. Już miałam nadzieję że je wychłodzi w jakąś hibernację. W tym roku przez kleszcze ani razu do lasu nie weszłam ale przeliczyłam w sumieniu ryzyko i kiedyś sobie odbiję.
A jak połączę pomidor i kiszonego ogórka? Bo że z zielonym to wiem, ale mnie zawsze nurtowały kiszeniaki
Skurcze przepowiadające ja się ich boje. Dobrze że od razu miałaś wizytę i mogłaś skonsultować, wtedy spokojna głowa
Ja chyba będę dziś cały dzień odsypiać, jestem taki flak że aż szkoda, bo pogoda łaskawie wróciła do przyzwoitości po wczorajszym zamgleniu
A jak połączę pomidor i kiszonego ogórka? Bo że z zielonym to wiem, ale mnie zawsze nurtowały kiszeniaki
Skurcze przepowiadające ja się ich boje. Dobrze że od razu miałaś wizytę i mogłaś skonsultować, wtedy spokojna głowa
Ja chyba będę dziś cały dzień odsypiać, jestem taki flak że aż szkoda, bo pogoda łaskawie wróciła do przyzwoitości po wczorajszym zamgleniu
padiq
Fanka BB :)
Cześć!
Byłam dzisiaj w Biedronce z zamiarem zakupu tego rożka, ale jak zobaczyłam skład to zrezygnowałam. Bawełna tylko 50 %.
Dzisiaj trochę lepiej spałam. Zaczynają mi się kurde odzywać hemoroidy. Wykupiłam czopki, maść i naprzód.
Pochodziłam trochę i jestem wypluta jakbym wzięła udział w maratonie.
Miłego dnia wszystkim życzę
Byłam dzisiaj w Biedronce z zamiarem zakupu tego rożka, ale jak zobaczyłam skład to zrezygnowałam. Bawełna tylko 50 %.
Dzisiaj trochę lepiej spałam. Zaczynają mi się kurde odzywać hemoroidy. Wykupiłam czopki, maść i naprzód.
Zinc
A ja też byłam - w czwartek i nie było i nawet nie było miejsca gdzie mogłyby być. Chyba są tylko w niektórych sklepach.Cześć!
@Millo cholercia myślałam że już ich nie ma...
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
udało mi się dostać do innej lekarki która mnie zbadała i stwierdziła że jest okej. byłam dziś na 2 godzinnym spacerze nad morzem i mnie dotleniło a teraz leże. brzuch może twardnieć na tym etapie. ale wolałam wyprosić lekarza niż na IP gonićKleszczyska jeszcze żyją? To tak jak komary, od kilku dni je ganiam po pokoju. Już miałam nadzieję że je wychłodzi w jakąś hibernację. W tym roku przez kleszcze ani razu do lasu nie weszłam ale przeliczyłam w sumieniu ryzyko i kiedyś sobie odbiję.
reklama
kosa1212
@karolcia I jak tam po obchodzie? Kurczę że te kleszczyska jeszcze nie wymarły [emoji21] Ja dzisiaj od rana na nogach. Najpierw byliśmy po wycenę żaluzji drewnianych. Przerazilam się bo wyszło prawie 4 tyś. Nie sądziłam że aż tyle będzie to kosztować. Potem jakieś zakupy , obiad i dopiero teraz chwila odpoczynku. Niestety nie za długa bo wieczorkiem przychodzą znajomi i muszę się ogarnąć [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom