reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam porannie. Czy ktoras z was moglaby wrzucic kelandarz?
Nue ma mnie przy kompie bo zbieram sie do wyjazdu powoli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Zamowilam w weekend a dzis do mnie przyszedl... tadam
1508229187-aaaaaa.jpeg

Moj laktator i buteleczki :)
Jeszcze kilka dupereli jest w pudle jak tu kociszcza wyciagac jak sie dobrze bawi :)

Kota w grstisie dawali :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha moje koty też od razu do pudełka wskakują i zawsze liczą na to że w właśnie dla nich chruponie przyjechały [emoji3]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

U nas pogoda też piękna wczoraj w parku z mężem byłam ależ było pięknie i kolorowo.
Też mam ostatnio tak że ciągle spać mi sie chce dziś poki co nic nie zrobilam oprocz umycie głowy ale pomału trzeba cos zrobic mężowi na obiad i potem ten kraków. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko oki

U nas pogoda też piękna wczoraj w parku z mężem byłam ależ było pięknie i kolorowo.
Też mam ostatnio tak że ciągle spać mi sie chce dziś poki co nic nie zrobilam oprocz umycie głowy ale pomału trzeba cos zrobic mężowi na obiad i potem ten kraków. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko oki

Będzie wszystko OK - głowa do góry i bez stresów mi tu proszę :)

Witam
Wizytującym życzę pięknych i udanych wizyt.

@olka_l żeby dzidziuś jak najdłużej w brzuszku posiedział. Wszystko będzie dobrze. Lekarze wiedza co robią.
@basiulka9 kciuki zaciśnięte!!

Tu taka ładna pogoda ze korzystam i piorę codziennie dla maluszka grubsze rzeczy żeby wyschło. A w niedźwiadka tez mogłabym się zamienić. Ciagle bym spała [emoji87][emoji85]
Miłego dnia dla wszystkich

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I ja się witam, u nas też piękna pogoda, trzeba korzystać bo to już pewnie ostatnie takie ciepłe dni.
Zamówiłam sobie te koszulki do szpitala / do karmienia, mała rzecz a cieszy [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Odwiedziłam kosmetyczkę. Zaraz idę na spacer. Nabieram sił. Oby pogoda się utrzymała bo działa zbawiennie. Chyba coś upiekę.
@maja1987 czasem warto się wyżalić i opowiedzieć o niepokojach. Ja wylałam swoje żale i było mi to potrzebne. A tu dziewczyny rozumieją wszystko :)
Jeśli macie jakieś obawy to sio do lekarza. Myślę że dla ginekologów takie nadprogramowe wizyty to nic nowego a Wasz święty spokój że jest ok jest najważniejszy. I wypoczywancko, koniecznie zwolnić tempo trzeba.

reklama
Odwiedziłam kosmetyczkę. Zaraz idę na spacer. Nabieram sił. Oby pogoda się utrzymała bo działa zbawiennie. Chyba coś upiekę.
@maja1987 czasem warto się wyżalić i opowiedzieć o niepokojach. Ja wylałam swoje żale i było mi to potrzebne. A tu dziewczyny rozumieją wszystko :)
Jeśli macie jakieś obawy to sio do lekarza. Myślę że dla ginekologów takie nadprogramowe wizyty to nic nowego a Wasz święty spokój że jest ok jest najważniejszy. I wypoczywancko, koniecznie zwolnić tempo trzeba.
To masz super dzien.
Ja dzis w rozjazdach, ale ciesze sie ze spotkam sie z ludzmi z pracy. Przyjechal nasz znajomy z innego biura i na drinki ida. Ciesze sie bo nie zapomnieli o mnie :) Co prawda drinka nie pociagne, ale soczek, albo lemoniadke czemu nie :) no i zawsze kilka swiezych plot sie znajdzie.
A jutro wizyta i uderzamy z mężem na Śląsk :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry