reklama
Zinc
Fanka BB :)
Haha moje koty też od razu do pudełka wskakują i zawsze liczą na to że w właśnie dla nich chruponie przyjechały [emoji3]Witam porannie. Czy ktoras z was moglaby wrzucic kelandarz?
Nue ma mnie przy kompie bo zbieram sie do wyjazdu powoli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Zamowilam w weekend a dzis do mnie przyszedl... tadam
Moj laktator i buteleczki
Jeszcze kilka dupereli jest w pudle jak tu kociszcza wyciagac jak sie dobrze bawi
Kota w grstisie dawali :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
U nas pogoda też piękna wczoraj w parku z mężem byłam ależ było pięknie i kolorowo.
Też mam ostatnio tak że ciągle spać mi sie chce dziś poki co nic nie zrobilam oprocz umycie głowy ale pomału trzeba cos zrobic mężowi na obiad i potem ten kraków. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko oki
Też mam ostatnio tak że ciągle spać mi sie chce dziś poki co nic nie zrobilam oprocz umycie głowy ale pomału trzeba cos zrobic mężowi na obiad i potem ten kraków. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko oki
U nas pogoda też piękna wczoraj w parku z mężem byłam ależ było pięknie i kolorowo.
Będzie wszystko OK - głowa do góry i bez stresów mi tu proszę
M@gda
Moderatorka
Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone Wstawiam kalendarz zgodnie z Twoją prośbą
Dzieki.
Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze.
Witam
Wizytującym życzę pięknych i udanych wizyt.
@olka_l żeby dzidziuś jak najdłużej w brzuszku posiedział. Wszystko będzie dobrze. Lekarze wiedza co robią.
@basiulka9 kciuki zaciśnięte!!
Tu taka ładna pogoda ze korzystam i piorę codziennie dla maluszka grubsze rzeczy żeby wyschło. A w niedźwiadka tez mogłabym się zamienić. Ciagle bym spała [emoji87][emoji85]
Miłego dnia dla wszystkich
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wizytującym życzę pięknych i udanych wizyt.
@olka_l żeby dzidziuś jak najdłużej w brzuszku posiedział. Wszystko będzie dobrze. Lekarze wiedza co robią.
@basiulka9 kciuki zaciśnięte!!
Tu taka ładna pogoda ze korzystam i piorę codziennie dla maluszka grubsze rzeczy żeby wyschło. A w niedźwiadka tez mogłabym się zamienić. Ciagle bym spała [emoji87][emoji85]
Miłego dnia dla wszystkich
I ja się witam, u nas też piękna pogoda, trzeba korzystać bo to już pewnie ostatnie takie ciepłe dni.
Zamówiłam sobie te koszulki do szpitala / do karmienia, mała rzecz a cieszy [emoji846]
Zamówiłam sobie te koszulki do szpitala / do karmienia, mała rzecz a cieszy [emoji846]
Odwiedziłam kosmetyczkę. Zaraz idę na spacer. Nabieram sił. Oby pogoda się utrzymała bo działa zbawiennie. Chyba coś upiekę.
@maja1987 czasem warto się wyżalić i opowiedzieć o niepokojach. Ja wylałam swoje żale i było mi to potrzebne. A tu dziewczyny rozumieją wszystko
Jeśli macie jakieś obawy to sio do lekarza. Myślę że dla ginekologów takie nadprogramowe wizyty to nic nowego a Wasz święty spokój że jest ok jest najważniejszy. I wypoczywancko, koniecznie zwolnić tempo trzeba.
@maja1987 czasem warto się wyżalić i opowiedzieć o niepokojach. Ja wylałam swoje żale i było mi to potrzebne. A tu dziewczyny rozumieją wszystko
Jeśli macie jakieś obawy to sio do lekarza. Myślę że dla ginekologów takie nadprogramowe wizyty to nic nowego a Wasz święty spokój że jest ok jest najważniejszy. I wypoczywancko, koniecznie zwolnić tempo trzeba.
reklama
M@gda
Moderatorka
To masz super dzien.Odwiedziłam kosmetyczkę. Zaraz idę na spacer. Nabieram sił. Oby pogoda się utrzymała bo działa zbawiennie. Chyba coś upiekę.
Ja dzis w rozjazdach, ale ciesze sie ze spotkam sie z ludzmi z pracy. Przyjechal nasz znajomy z innego biura i na drinki ida. Ciesze sie bo nie zapomnieli o mnie Co prawda drinka nie pociagne, ale soczek, albo lemoniadke czemu nie no i zawsze kilka swiezych plot sie znajdzie.
A jutro wizyta i uderzamy z mężem na Śląsk