Te sterydy to tak chyba na wszelki wypadek gdybym zaczęła rodzić wcześniej , wczoraj taka przejęta byłam wszystkim ze nawet nie zapytałam dokładnie ale ufam mu bo jest dobrym lekarzem. Mam troszkę skrócona szyjkę więc może się boi a miałam bardzo duże trudności z zajściem , sama już nie wiem :-(
reklama
padiq
Fanka BB :)
Ale sie zaczyna dziać dzieciaczki siedzieć tam grzecznie w brzuszkach bez straszenia mam prosze.
Ja dzis do tego krakowa na echo serducha jade i chyba jednak zaczełam sie denerwować bo spać w nocy nie mogłam.
Napewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekam na wieści.
padiq
Cześć dziewczyny !
Ja mam dzisiaj kolejny zabiegany dzień. Załatwianie kilku spraw w związku ze ślubem, w tym zakupy. Nie urządzamy przyjęcia , tylko obiadokolację dla najbliższych , ale I tak jest co robić. Ja muszę sobie biustonosz usztywniany kupić żeby biust się jakoś prezentował . Poza tym jeszcze wizyta u lekarza.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, badania. Mamusiom szpitalnym życzę szybkiego powrotu do domku.
Miłego dnia.
Ja mam dzisiaj kolejny zabiegany dzień. Załatwianie kilku spraw w związku ze ślubem, w tym zakupy. Nie urządzamy przyjęcia , tylko obiadokolację dla najbliższych , ale I tak jest co robić. Ja muszę sobie biustonosz usztywniany kupić żeby biust się jakoś prezentował . Poza tym jeszcze wizyta u lekarza.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, badania. Mamusiom szpitalnym życzę szybkiego powrotu do domku.
Miłego dnia.
No ja też po cichu liczę ze jednak może w styczniu się urodzi ☺ nie wyobrażam sobie sylwestra na porodówce Jestem z okolic Piaseczna i tam też pracowałam ☺Gdzieś bardziej z okolic Piaseczna, Legionowa czy Sulejówka??
Zinc
Trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze. Niech maleństwo jeszcze posiedzi u mamy.Te sterydy to tak chyba na wszelki wypadek gdybym zaczęła rodzić wcześniej , wczoraj taka przejęta byłam wszystkim ze nawet nie zapytałam dokładnie ale ufam mu bo jest dobrym lekarzem. Mam troszkę skrócona szyjkę więc może się boi a miałam bardzo duże trudności z zajściem , sama już nie wiem :-(
Wszystkim miłego dnia
Mnie bioderka cały czas bolą, mam nadzieję że w ciągu dnia się poprawi...
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry wszystkim :-)
Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękna pogoda. Wczoraj było nawet 21 stopni. Spaceruje póki jeszcze jako tako się ruszam :-)
Mam wrażenie że Mały zacZął się w końcu obracać, bo dzisiaj mam brzuch jak oponę, taki rozepchany na boki. Liczę na to, ze się znajdzie główką na dole po tych wygibasach :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękna pogoda. Wczoraj było nawet 21 stopni. Spaceruje póki jeszcze jako tako się ruszam :-)
Mam wrażenie że Mały zacZął się w końcu obracać, bo dzisiaj mam brzuch jak oponę, taki rozepchany na boki. Liczę na to, ze się znajdzie główką na dole po tych wygibasach :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
M@gda
Moderatorka
Ja pod zalesiem mieszkamNo ja też po cichu liczę ze jednak może w styczniu się urodzi [emoji5] nie wyobrażam sobie sylwestra na porodówce Jestem z okolic Piaseczna i tam też pracowałam [emoji5]
reklama
kosa1212
Dzień dobry[emoji3] a u mnie jakaś straszna mgła za oknem więc czekam na słoneczko [emoji3] ja dzisiaj mam zamiar wreszcie troszkę poprasowac więc trzymajcie kciuki aby mnie leń nie złapal dziewczyny gdzie kupowalyscie biustonosze do karmienia?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom