reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam jestem już w domu cholestaza potwierdzona wyniki watrobowe spadly i wypuścili mnie do domu mam tabletki i ogplnie jestem zalamnana boje sie o dziecko i o siebie. Martwie sie co dalej bedzie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze, że wyniki się poprawiły. Musisz brać leki i być pod stałą opieką lekarza , a napewno wszystko będzie dobrze. Urodzisz zdrowego maluszka .
Jakąś dietę też masz ?

reklama
Hej Mamusie :)
Najmocniej przepraszam, ze sie tyle czasu nie odzywalam. Niestety duzo sie u mnie dzialo. Nie mialam nawet czasu zagladac na forum I czytac co u Was, ale obiecuje nadrobic zaleglosci :)
Synek rozwija sie dobrze I duzo sie rusza.
Zycze Wam wszystkim dobrego dnia :)

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia
Izabela udanego badania w towarzystwie dzieci, duże już Twoje dzieciaki :)

Miałam dzisiaj przedziwny sen, miałam tak cienką i przylegającą do dziecka skórę, że można było ją tak ułożyć, aby zobaczyć dziecko, widziałam całą buźkę i rączki, ale dziwnie bo czasami wyglądał jak mały aniołek a czasami jak dziwny stwór albo dorosły brzydki facet :)

Dzień dobry wszystkim

@kodap najważniejsze ze wyniki lepsze, wypuścili Cię do domu i dali leki wiec napewno już wszystko Ok. Tylko tak jak dziewczyny piszą, kontroluj to sobie co jakiś czas.

@Izabela90 cudnej wizyty. Super ze bierzesz dzieci [emoji5]

Mnie został okropny odrywający się kaszel i osłabienie. Już wszystko przetestowałam z domowych sposobów. Nie wiem czy iść do lekarza czy jak już kaszel dostał to wiadomo ze on się trochę utrzymuje. Dzisiaj niby mniej kaszle a w nocy w ogóle mnie nie meczy.
Naszczescie Aleks tak się rusza w brzuszku i wypina ze chyba nie czuje tego przeziębienia mojego.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak oboje bardzo się cieszą i doczekać się nie moga. Kluca się między sobą kto bardziej będzie małego kochał,kto będzie pomagal. Syn jest bardzo uczuciowy,delikatny. Oglądając zdjęcia lecą mu łzy. Myślę że zle nie będzie ,potrafia pol dnia ze swoich pokoi nie wychodzic.
To super.
Ja jak mama była w ciąży z bratem to cieszyłam sie na brata i nie brałam pod uwagę, żeby mogłabyć siostra. Imię miałam dla niego od początku, musialam tylko dobrze się napłakać, żeby przeszeszło, bo rodzice chcieli mu dać na imię Marek, ja Piotruś (no i jest Piotr ;) ).

Tylko nie wytłumaczyli mi jednej oczywistej rzeczy - że mój brat będzie malutki a nie taki duży i fajny jak bracia koleżanek i... bylam tak rozczarowana, że kopnęłam wózek w którym spał i wypadł (miałam 3 lata). Także tego, dobrze, że dzieci rozumieją, że dzidzia będzie malutka i się bardzo cieszą na jej przyjście :)

Hej Mamusie :)
Najmocniej przepraszam, ze sie tyle czasu nie odzywalam. Niestety duzo sie u mnie dzialo. Nie mialam nawet czasu zagladac na forum I czytac co u Was, ale obiecuje nadrobic zaleglosci :)
Synek rozwija sie dobrze I duzo sie rusza.
Zycze Wam wszystkim dobrego dnia :)
Witaj, witaj, przypomnij nam co u was :) Kiedy masz termin i jak synkowi dasz na imię :)

Dzien dobry☺. @Izabela90 powodzenia na wizycie☺.
Jak ja mam cieżko sie ułożyć wieczorem masakra zanim zasne to sie wierce układam maly też sie wierci wtedy i tu mnie kopnie tam ugniata oddychać nie moge, wczoraj to az sie popłakałam tak mi było źle...

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia
Izabela udanego badania w towarzystwie dzieci, duże już Twoje dzieciaki :)

Miałam dzisiaj przedziwny sen, miałam tak cienką i przylegającą do dziecka skórę, że można było ją tak ułożyć, aby zobaczyć dziecko, widziałam całą buźkę i rączki, ale dziwnie bo czasami wyglądał jak mały aniołek a czasami jak dziwny stwór albo dorosły brzydki facet :)
No już coraz częściej będą nam się śnić dzieci, porody itd. Możemy się nie stresować, ale podświadomie mogą pojawiać się jakieś lęki :)

Dzień dobry wszystkim

@kodap najważniejsze ze wyniki lepsze, wypuścili Cię do domu i dali leki wiec napewno już wszystko Ok. Tylko tak jak dziewczyny piszą, kontroluj to sobie co jakiś czas.

@Izabela90 cudnej wizyty. Super ze bierzesz dzieci [emoji5]

Mnie został okropny odrywający się kaszel i osłabienie. Już wszystko przetestowałam z domowych sposobów. Nie wiem czy iść do lekarza czy jak już kaszel dostał to wiadomo ze on się trochę utrzymuje. Dzisiaj niby mniej kaszle a w nocy w ogóle mnie nie meczy.
Naszczescie Aleks tak się rusza w brzuszku i wypina ze chyba nie czuje tego przeziębienia mojego.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym się pokazala u lekarza. Nie boli cię gardło jakoś bardzie?? Masz szansę zajrzeć sobie do gardła, czy nie masz czopów?? U mnie taka przeciągająca się choroba skończy,la się anginą, a tu najlepiej działać szybko.

reklama
Do góry