reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O proszę :) ! ja jestem rozdarta miedzy wrocławiem ( kocham to miasto ), a Wysową - tato stamtąd pochodzi i kocham to miejsce jest moim drugim domem ;)
Ja mam teraz 3 domy i weź tu święta podziel :D Jeden tu - w Krakowie, drugi u Mamy w Bergen no i trzeci u Taty w Zgorzelcu - tam się wychowywałam i dorastałam :)
Zanim Mama zdecydowała za mnie że przenosimy się do Krakowa to miałam w planach iść na studia do Wrocławia. Miałam już tam chłopaka i przyjaciół. Ogólnie - kochałam to miasto, jego architekturę i klimat. Kraków jest zupełnie inny pod tym względem. Mimo to także urokliwy. No i już się tak przyzwyczaiłam że nie wyobrażam sobie przeprowadzki. Może to i dobrze że stało się jak się stało. Przynajmniej teraz mam kochającego chłopa, a nie tamtego furiata ^^

Powodzenia na wizytach [emoji9]

Ja dopiero wstaje ale ciężko to widze.
Muszę dziś ogarnąć mieszkanie i coraz bardziej się zastanawiam nad kimś do sprzątania. Mój A. ma coraz więcej zajęć ze swoją firmą a ja nie mam siły na to. A mieszkanie musi jakoś wyglądać.

Ja przewijak będę miała taki na łóżeczko. A meble kupimy do sypialni nowe bo teraz tylko jedna komoda tu jest. Więc dojdzie szafa i nowa komoda no i łóżko musimy zmienic. Ogólnie przemeblowanie nas czeka w sypialni, jest bardzo nie ustawna.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jeny z ubranek przechodzimy do coraz poważniejszych zmian, meble. Zaraz będą bryki się pojawiać :-) ale ten czas gna

@blair_90 też myślałam o całkowitej zmianie sypialni tylko ze względu na przeprowadzkę to bez sensu. "Biuro" męża do salonu musi się przenieść. Ale z naszymi meblami szaleć nie będę. Co do sprzątania, mi T. Od dawno to rozwiązanie proponuje, ale mam opory. To będzie dla mnie taki znak, że nie daję rady ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz po badaniach potwierdzone w 100% że bedzie Antos.Ma 400g i jest zdrowym duzym chlopcem nie chciał buzi pokazac przytulil sie do mamy od wewnatrz .Najwazniejsze ze zdrowy szyjka tez w pożądku 3,9 cm.Na dole dowód rzeczowy ,że bedzie chłopiec.

Załączniki

• IMG_20170718_124359-1224x1632.jpg
    IMG_20170718_124359-1224x1632.jpg
    232,1 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Dziękujemy za kciuki. Już po wizycie :) wszystko jest dobrze. Mała waży już 420 g i ładnie się rozwija :D wizyta trwała bardzo długo, bo dzidzia była ułożona z zły sposób by fajnie można było wszystko ocenić. Na szczęście pod koniec się odwróciła i pozwoliła na dopięcie badań na ostatni guzik. Wielka ulga i radość. Pozdrawiamy was serdecznie

Do góry