reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1498136403-aaaaaa.jpeg
kto lubi???? Wlasnie sie zajadam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam z masełkiem[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadrabiam Was bo dopiero znalazlam chwilę.Rano mama wyciągneła mnie na zakupy a potem pojechałam do koleżanki,która niedawno urodziła ;)
@Oska305 Cudne zdjęcia ;)
@Zinc Tak jak dziewczyny piszą uciekaj na zwolnienie.Zwolni trochę.Robota nie zając nie ucieknie,szczęścia ani dziecka Ci nie da a teraz to ono jest najważniejsze.Ja też tak na początku myślałam jak się dowiedziałam o ciąży,że co oni teraz zrobią w pracy itp.ale potem sobie pomyślałam,że to mój czas i już.Odpoczniesz,powoli nadrobisz to co masz doz robienia ;)Potem nie będzie tak kolorowo.
@daruuunia3 Głowa do góry.Każda z nas ma gorszy dzień a czasami tyd. Ja czasami mogłabym góry przenosić a czasami leżę plackiem i nawet nogą nie ruszę. Masz nas !

Cieszę się z samych dobrych wiadomości i w końcu dziewczynki się posypały ;)
Ja też bardzo często odwiedzam lodówkę :DA wieczorem to już w ogóle bym wszystko jadła ;)Zachcianek nie mam jeszcze,ale pewnie wszystko przede mną;)
Mój mąż się teraz śmieje,że przed ciążą nie miałam się w co ubrać jak to każda kobieta i teraz wcale nie jest lepiej :D
Ja mam napady swojego libido ;)Raz to mam taką chęć,że bym chciała tu i teraz a czasami to po prostu jak mnie mąż dotknie to na niego wrzeszczę ;)Teraz on zakochał się w moich piersiach bo mówi,że są takie cudowne hehe ;)
Czy Was też tak swędzą piersi? Smaruje się oliwką i mam balsam też a mimo tego to drapię się jak oszalała ;)

Jeju ale bym zjadla ta kukurydze ale u mnie upal a w sklepach klima na maksa wiec nie moge isc z tym katarem:(
Ale dzis zgrzesze i zjem czitoski keczupowe haha:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dzisiaj dużo dobrych wiadomości. Ja też byłam dziś na kontrolnym usg. Kolejne za niecały miesiąc - już połowkowe :) Z dzidzią wszystko dobrze, waży 199 g. Łożysko się pięknie podniosło. Wyniki krwii i moczu bez zarzutu. Więc jestem szczęśliwa. Czekam teraz spokojnie aż córcia da o sobie znać, bo patrząc na to jak się wierci, to może to już być całkiem niedługo.

Miłego wieczoru!

Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek ;) wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię ;) będzie Emilia;* także jest super ;) zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Też to imie wybrałam gdyby miała być córką. Po mojej mamie. Gratulacje

reklama
Do góry