DigitalGirl
Moderatorka
Smak każdych świątTak mi sie chcialo ze musialam zrobic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smak każdych świątTak mi sie chcialo ze musialam zrobic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam maszyne, ale się jej boję. Mam wiekowego pfaffa na pedałMadzia kupilas maszyne?super)
Zazdroszcze Wam zakupowja wszystko praktycznie mam po synkuMusze kupic tylko projektor nad lozeczko i nosidelko
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W Polsce pracowalam w zakładzie krawieckim na kontroli jakosci ale na szczescie w wolnych chwilach dziewczyny nauczyly mnie szyc u mnie to jakos rodzinne. Mama krawcowa babcia krawcowa i tesciowa tez krawcowaJa mam maszyne, ale się jej boję. Mam wiekowego pfaffa na pedał
http://img.szafa.pl/forum/0/files_db/1fb/79b/55b/cb4/a16/bb7/8a2/fe0/370/d71/645124 (niemal identycznego). Ale tych elektrycznych boję się bardziej, a nawet coś mi wyszło. Będę musiała dokończyć w domu spodenki
Jej u Was już czereśnie?? Zjadłabym. Zaglądasz do środka czy jesz z mięsem ?Mąż wrócił z działki <3 Cała micha sałatkowa owoców
Świeżo zczerwieniały W tamten weekend jeszcze były zielone. Nie, nie zaglądam. Wolę żyć w niewiedzy. Poza tym u nas się pojawiają dopiero w późniejszych. Także teraz są czysteJej u Was już czereśnie?? Zjadłabym. Zaglądasz do środka czy jesz z mięsem ?
Wózek ten pojedynczy i ten podwójny również :*
Miałam jazdę dziś że ho ho. Pojechałam na to dodatkowe prenatalne choć ochota mi przeszła ,ale chciałam dzidziolka zobaczyć. Pojechałam autostradą bo szybciej. E he! Oj jak ja się myliłam. Rzadko jeżdżę autostradą i myslałam że będzie napisane, że to ten zjazd. Niestety nie okazało się że zrobiłam zamiast 30km to 80 w jedną strone. Błądziłam jak dziecko we mgle. Poryczałam się z braku wiedzy gdzie mam jechac na które rondo, na który zjazd eh masakra.Zajechałam na stacje orlen i pytam o drogę a baba pyta : zjechała pani z autostrady?? No szkurde jak jestem na cpn-ie to chyba zjechałam nie?? Koniec w końcu dojechałam.Potem ten stres musiałam odespać.
Dzidek spokojny nie chciał współpracować z lekarzem kiedy próbował go obrócić.Zapytałam o płeć ale maleństwo nie pokazało a ja i tak czuje,ze to synek chyba Ignaś. Wszystko w najlepszym porządku więc raz jeszcze dziękuję za kciuki i pozytywne myśli.
Ja tak miałam w I trymestrze Faktycznie - dobrze działało Teraz pochłaniam tony owoców xDSiedzę i czytam wszystkie posty na blogu mamy ginekolog I wiecie co? Gdy w szpitalu ordynator ginekologii powiedziała mi, że leżenie plackiem nie jest wskazane (a krwawiłam z powodu krwiaka na macicy) to pomyślałam, że to nieczułe babsko. Gdy potwierdził to mój lekarz, to pomyślałam, że nikt nie rozumie kobiety w ciąży. Zaufalam im jednak i prowadzilam normalne, delikatne życie. A teraz trafiłam na ten artykuł na blogu, z całą masą badań naukowych. Link do: Leżenie czy odpoczywanie oto jest pytanie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
I wiecie.. Cieszę się, że gdzieś tam instynktownie posłucham mojego lekarza i nie położyłam się plackiem na ponad 2 miesiące. Ale to tylko takie przemyślenie nieistotne już teraz
Zamówiłam i ja zestaw "jestem w ciąży". Widziałam jak go zachwalacie. Nie mogę się doczekać.
A co do zaparć. Mój organizm ostatnio domaga się wielkiej ilości sałat. Potrafię zjeść sałatkę z główki sałaty, całej masy koktajlowych pomidorów, oliwek i sosu z cytryny i oliwy.. Po takiej porcji w ciągu godziny jestem w ubikacji. Może komuś pomoże
[emoji8]Ooo krajanko moja droga