Ototo, też wczoraj takiego piłam przy meczu, pycha )Ja wczoraj wypiłam Radlera cytrynowego 0%. Ale to było pycha...[emoji12]
Ja się powoli budze, chmury dziś na niebie w kuj-pomorskim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ototo, też wczoraj takiego piłam przy meczu, pycha )Ja wczoraj wypiłam Radlera cytrynowego 0%. Ale to było pycha...[emoji12]
A w świętokrzyskim ani chmureczkiOtoto, też wczoraj takiego piłam przy meczu, pycha )
Ja się powoli budze, chmury dziś na niebie w kuj-pomorskim
Oska, hormony, to normalne, że nawet słońce cie drażni czasami, bo za mało/za dużo świeci, albo nie tak jak chcesz Nie martw się dodatkowo, bo jeszcze się nakręcisz.Hej Mamuśki. Obudziłam się jakaś taka rozbita. Smutno mi i nawet nie wiem czemu. Jeszcze dwa tyg i mój małż przyjeżdża. Ale weź cos tu zaplanuj skoro tylko na tydzień. On chce posiedzieć w domu, a ja marzyłam o choćby jedna nocą poza domem[emoji22] W ogóle nawet słońce za oknem mnie drażni!
My dzisiaj na obiad do kuzynki. Zrobiła remont domu więc robi mini parapetówkę [emoji1]@Oska305 najważniejsze, to się nie nakręcać. Pomyślicie jak spedzicie czas, gdy Mąż już przyjedzie. Najważniejsze, że będziecie mogli ten czas spędzić razem. Pracuje za granicą, dlatego przyjeżdża tak tylko na chwilę?
@M@gda ale zazdroszczę pogody zupełnie inaczej się funkcjonuje, gdy świeci słońce. Ale co tam, kupiliśmy canal+ i mogę sobie różne, nowe filmy oglądać juuuuhu jestem kinomaniakiem od najmłodszych lat, teraz mam na nadrabianie tyyyyyle czasu.
Dziewczyny, co dziś dobrego na obiad?
Tak, w Anglii. Też tam pracowałam kilka lat, ale ciążę wolę prowadzić tutaj. Myślałam, ze lepiej zniosę tą rozłąkę, ale jednak nie. Widzieliśmy się ostatnio 7 marca, a teraz, oprócz tego tygodnia, gdy przyjeżdża, wróci dopiero ok 10 października.@Oska305 najważniejsze, to się nie nakręcać. Pomyślicie jak spedzicie czas, gdy Mąż już przyjedzie. Najważniejsze, że będziecie mogli ten czas spędzić razem. Pracuje za granicą, dlatego przyjeżdża tak tylko na chwilę?
@M@gda ale zazdroszczę pogody zupełnie inaczej się funkcjonuje, gdy świeci słońce. Ale co tam, kupiliśmy canal+ i mogę sobie różne, nowe filmy oglądać juuuuhu jestem kinomaniakiem od najmłodszych lat, teraz mam na nadrabianie tyyyyyle czasu.
Dziewczyny, co dziś dobrego na obiad?
To faktycznie kawałek czasu. A Ty nie możesz do niego w między czasie polecić choć na tydzień?Tak, w Anglii. Też tam pracowałam kilka lat, ale ciążę wolę prowadzić tutaj. Myślałam, ze lepiej zniosę tą rozłąkę, ale jednak nie. Widzieliśmy się ostatnio 7 marca, a teraz, oprócz tego tygodnia, gdy przyjeżdża, wróci dopiero ok 10 października.