Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Cudownie :***Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
Zobacz załącznik 804346 Zobacz załącznik 804347 Zobacz załącznik 804348
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
Gratulacje !!! cudowne wieści, ale Groszek nadrabia
eklerkaa
@iwilleatyou @Mikado93 GRATULACJE UDANYCH WIZYT !! ŚLICZNE DZIECIĄTKA <3
M@gda
Moderatorka
Super!Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
@Mikado93 super ! Ogromne gratulacje :-)
Zazdroszczę , że dzisiaj mogłaś usłyszeć fasolkę i zobaczyć
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę , że dzisiaj mogłaś usłyszeć fasolkę i zobaczyć
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje☺Hej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
Super wiadomość, bardzo się cieszęHej, była obsuwa, właśnie skończyłam wizytę. Chyba zaraz latać zacznę Maleństwo sporo urosło i jak wcześniej było o 3 dni młodsze niż wg OM, to teraz o 1 dzień starsze, czyli 8t1d Widziałam i słyszałam serduszko, yupii. Tylko lekarz mi nie dał zdjęć ale za to pozwolił cyknąć fotkę jak bardzo poprosiłam. Teraz termin mi się przesunął na 8.12 ciekawe jak to ostatecznie będzie... Sorki że tak chaotycznie ale cała w skowronkach jestem, kolejna wizyta 17.05, a do tego czasu reszta badań.
MagMag
@Mikado93 gratulacje. SUPER
z tego co wiem, raz ustalona data porodu z usg, pozostaje raczej już nieruszona. Najbardziej precyzyjny jest wynik do 10 tyg. Teraz pewnie gin lepiej "złapał" dzidziusia i obliczył wiek płodu, ale myślę, że już tego będzie się trzymał i nie będzie więcej zmian.
Bardzo fajne wiadomości dziś! Oby tak dalej
z tego co wiem, raz ustalona data porodu z usg, pozostaje raczej już nieruszona. Najbardziej precyzyjny jest wynik do 10 tyg. Teraz pewnie gin lepiej "złapał" dzidziusia i obliczył wiek płodu, ale myślę, że już tego będzie się trzymał i nie będzie więcej zmian.
Bardzo fajne wiadomości dziś! Oby tak dalej
reklama
To naszykuj się, że i Tobie może coś nagadać. Dobrze, że już tam nie wracasz.Ja byłam u rodzinnej i przedłużyła mi L4, umówiłam się z nią że do czasu zwolnienia od gina mi da. Szefowa moja jak poparzona lata po salonie i jakieś farmazony gada i odpierdziela. Jutro ide dać jej dalej zwolnienie