Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Gratuluje dziewczyny. Ja tylko wpadłam z ciekawości. Moja córeczka urodziła się 5 grudnia 2016. Aż trudno uwierzyć ze rok temu zaczęliśmy tak cudowna przygodę naszego życia. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie: moj 11Gratuluje dziewczyny. Ja tylko wpadłam z ciekawości. Moja córeczka urodziła się 5 grudnia 2016. Aż trudno uwierzyć ze rok temu zaczęliśmy tak cudowna przygodę naszego życia. Powodzenia
No to piękne kreseczki, czekamy na beteMoje testy [emoji6] górny z niedzieli, dolny z wczoraj [emoji6]
Jutro i w piątek zrobię betę dla pewności [emoji6].
Karolcia90 pewnie, że warto wymyślić coś fajnego, bo to zostaje w głowie na długo. Ale wydaje mi się, że ta chwila będzie na tyle magiczna, że wystarczy spacer, park, może macie jakieś "swoje miejsce"? Czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki bety. Tak samo na swoje i MilloDzięki dziewczyny [emoji6] jeszcze trochę boję się zacząć cieszyć [emoji16] wydaje mi się nieprawdopodobne, że udało nam się już przy pierwszym podejściu [emoji6].
Zastanawiam się jak przekazać nowiny mężowi [emoji6]. Wiem, że będzie przeszczęśliwy, ale chciałabym, żeby zapamiętał ten moment w jakiejś ładnej oprawie [emoji6]
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka