reniuszek
Love in the knick of time
Hej dziewczyny. Tak średnio się odzywam, bo straciłam ostatnio humor. Nie dogaduje się z Emkiem :-(
Widzialam we wcześniejszych postach piękne lody - jakbym teraz zjadla!!!
Eklerkaa chudosci piękne!! Mi zaczął brzuch wychodzić...
Widze, że część z was dzisiaj wylegiwala się na leżaczkach i ja też przez chwilę!!
Karolina zazdroszczę Ci tej plaży!!!!
Rossiczko fakt jest taki, że niepewność i troska o nasze maleństwa będzie z nami do ostatnich dni.
Myślę, że przytlaczajace informacje z zewnątrz i inne opowieści niekorzystnie na nas wpływają.... :-(
Myślałaś o detektorze?
Ja chyba zakupie sobie, żeby zbliżyć się do maluszka i moc go słyszeć przynajmniej..
Jestem przekonana że wszystko będzie dobrze. W środę masz wizytę to pewnie da Ci kopa na kolejne tygodnie :*
Widzialam we wcześniejszych postach piękne lody - jakbym teraz zjadla!!!
Eklerkaa chudosci piękne!! Mi zaczął brzuch wychodzić...
Widze, że część z was dzisiaj wylegiwala się na leżaczkach i ja też przez chwilę!!
Karolina zazdroszczę Ci tej plaży!!!!
Rossiczko fakt jest taki, że niepewność i troska o nasze maleństwa będzie z nami do ostatnich dni.
Myślę, że przytlaczajace informacje z zewnątrz i inne opowieści niekorzystnie na nas wpływają.... :-(
Myślałaś o detektorze?
Ja chyba zakupie sobie, żeby zbliżyć się do maluszka i moc go słyszeć przynajmniej..
Jestem przekonana że wszystko będzie dobrze. W środę masz wizytę to pewnie da Ci kopa na kolejne tygodnie :*