reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius no to już niedługo zobaczysz się z Natankiem :)

@Antiope za tydzień mamy iść na kolejne ważenie, więc poczekam i zobaczę jak przybrała, jeśli znów będzie tak mało porozmawiam z pediatrą. Tak myślę, może Ona się nie najada, bo dość krótko ssie pierś i zasypia przy jedzeniu, może to jest tego przyczyna..

@Luxuorius powodzenia :) Natanku wychodz i nie mecz za bardzo mamy :)

U nas dzień sprzątania prasowania itd. Ogolnie na porzadki mnie wzielo.

Wydaje mi sie zs cos malutkiej siedzi w gardelku. Jakby nie mogka odkrztusic czegos? Jak by jej katar tam splywal? Nie wiem co jest. Je normalnie spi normalnie nie kaszle z nosa nie da sie nic odciagnac a jak się przebudzi to coś tam slychac. I znowu mi ulala trochę a tam troszke sluzu. Nie mam pojecia o co chodzi. Obserwujemy sie mierzymy temp. Nasza pediatra wraca dopiero 02.01 a na zastepstwie lekarz tragiczny. No zobaczymy jak dalej będZie. Dobrze ze maz teraz do poniedzialku w domu to pomoze przy dzieciach. Syn daje tak czadu ze jestem bez siły. Boże niech ten bunt mu sie skończy bo ja zwarjuje.

km5s8u69dm9dsszh.png

@aneta_ck może sapka lub mleczko ulane furczy w nosku?

@noemi_87 a ile przybiera?

@Lux a jak tam twoja szyjka?

My byliśmy na spacerze wieczornym, takie u nas atrakcje ;)
20161229_171145.jpeg
20161229_171348.jpeg
20161229_171237.jpeg

[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]

Załączniki

• 20161229_171145.jpeg
    20161229_171145.jpeg
    80,6 KB · Wyświetleń: 723
  • 20161229_171348.jpeg
    20161229_171348.jpeg
    59,4 KB · Wyświetleń: 723
  • 20161229_171237.jpeg
    20161229_171237.jpeg
    63,9 KB · Wyświetleń: 728
reklama
@Nonkatoja Lux ma rozwarcie na 4cm i czeka już na bloku porodowym na oxy, w nocy miała skurcze, które nad ranem trochę odpuscily (info z konwersacji na fb :) )

Ja właśnie czekam na ktg, dziś tydzień po terminie i jedna wielka cisza :)

Oby to tylko chwilowe u Oskara ;) trzymam kciuki za przespane noce :) te nasze grudniowe pociechy jakies takie nadaktywne :)

Do góry