Lux tyle wytrzymalas to juz te pare dni dasz rade!!!
Jadwiga moze masc z lanolina Ci pomoze? I nie trzeba jej zmywac przed karmieniem
U nas wszystko w porzadku, mala zaczela w koncu ladnie ssac, ale wciaz je odciagniete. Powoli bede ja przystawiala do piersi, bo naprawde idzie jej co raz lepiej! Poza tym kupki ladne, kolek chyba nie ma, czasem sie bardzo prezy jak robi kupke, ale przytulamy sie wtedy i po jakims czasie przechodzi. Bardzo malo placze, jest mega grzeczna
tatus bardzo pomaga i wszystko umie przy niej zrobic, wiec jestem zachwycona. Zarejestrowana, zapisana do przychodni, ubezpieczona. Zostaly becikowe, 500+, urlop macierzynski. Dzis w nocy mialam powodz mleczna, zalalam dwie koszulki i spodenki
troche mnie wkurzaja te majtki jednorazowe, bo ciagle w nich chodze, ze wzgledu na to, ze inne obcieraja mi rane, legginsy tez nosze z wysokim stanem, choc nie mam juz brzucha wcale. Nie wiem co robic, macie jakies patenty na ta rane?
Ps. Ile zostalo nierozpakowanych? Ola, Lux, ana ana i kto jeszcze czeka?
Ps2. Zdrowych, spokojnych, wesolych swiat dla was i waszych maluszkow, tych po jednej i drugiej stronie brzucha!!
Edit. Czy was tez tak wku.wiaja wieczne telefony, smsy, messengery, fb i wszystkie inne, ciagle pytania co tam jak tam, co po co i dlaczego? Ja juz mam dosc, kazdy chce sie wepchac, jeszcze z malymi dziecmi. Dzis przychodzi tesciowa i szwagierka i ogloszony koniec odwiedzin do stycznia przyjamniej. Mam dosc normalnie, nie moge sie nacieszyc swoim facetem i dzieckiem, bo ciagle musze sluchac jak brzeczy telefon