reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux przykro mi, że masz kolejnego stresa... :( jakoś się wszystko poukłada, najważniejszy teraz jest bobas i szczęśliwy poród, więc uważaj na siebie...

Grun ślicznotka z córci!!!! Gratulacje! natomiast godzina cc wskazuje, że jazda była ostra.. mam nadzieję, że się będziesz ładnie i szybko goić, a wspomnienia szybko zacierać..

ja popołudniowo czuje się zmasakrowana bólem krzyża na zmianę z bólem podbrzusza ;) już czekam na kąpiel i relaks z mężem przy dobrym filmie... idealnym zakończeniem byłby nocny poród ;) ale to już wiecie...

w ogóle patrząc na naszą listę, niewiele nas zostało nierozpakowanych, a aktywnych forumowo... także, zaraz będzie nasza kolej, nie mamy innego wyjścia ;)

reklama
Czesc dziewczynki :) ale malo nas zostalo... A jeszcze nie ma nawet polowy grudnia! Ja dzis i jutro moge rodzic, bo moj wrocil na weekend z roboty, ale objawow brak! [emoji14] czym dalej tym mniej skurczy [emoji23] tylko mala swiruje w brzuchu, chyba ma malo miejsca... Ciekawa jestem kiedy nadejdzie godzina 0.

@elifit to nie Twoja wina, ze laski przeniosly sie na msg. Szkoda tylko, ze tutaj taka cisza... Fakt, ze tam mozna o cos szybciej zapytac itp, jesli chodzi o maluchy albo popisac o postepie porodu, ale poza tym to bardzo malo czytelne. I nie mozna wrocic wstecz. Ja wole forum i tez mam nadzieje, ze przejdziemy tu :)

@Czarownica3006 dziekujemy kciuki sie przydadza:)

@Luxuorius trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. Musi byc dobrze. Teraz skup sie na sobie i malutkim. :*

@majka23x ja tez moge rodzic:) maz w domku.. za poleceniem pani doktor sie 'poprzytulalismy' ciekawe jaki bedzie tego skutek. Przepowiadacze nadal sa niektore trochę bola ale nic wiecej. Dzis od rana wygladalam masakrycznie wory pod oczami spuchnieta..moja mama powiedziala mi ze niedlugo urodze bo wygladam tak jak ona przed porodem ;) oby miala racje. Moze ta moja szyjka sie w koncu ruszy...:D

reklama
@Luxuorius trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało i pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce;)
@Grun gratuluję ślicznej córci:)
@elifit kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści:)

Ja nie śpię bo męczą mnie skurcze, raczej przepowiadacze, właśnie się wykąpałam i zobaczymy..

Co do forum to myślę podobnie jak majka.. Też wolę się udzielać tutaj i mam nadzieję, że forum nie padnie.
Dobranoc, spokojnej nocy.

Do góry