reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W takim razie @Antopie gratuluję i mam nadzieję, że wszystko poszło zgodnie z planem.
@xXxIzuLQaxXx super, że masz takie podejście, mam nadzieję, że niedługo będę mówić jak Ty.

Wiecie, że czasem czuje jeszcze ruchy dziecka w brzuszku. Chyba to się nazywa ruchy fantomowe

Udało się i dziś wychodzimy. Młody dziś wyjątkowo grzeczny. Tylko śpi i nawet na jedzenie muszę go budzić, a i tak nie chce wstać. Leniuch jeden. Mam tyle pokarmu, że cycki mi zaraz eksploduja. Walczę z tym jak mogę.

Ciekawa jestem ile mi zostało do zrzucenia po porodzie. Mam wrażenie, że wagę dziecka teraz zastąpiła waga moich mleczarek[emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witajcie, ja dzisiaj spacerek 4 km :D na końcówce to już prawie doczołgałam się do domu ;) skurcze są, ale one sobie, a ja sobie..
z kolejnych objawów "przedporodowych" - mam spadek cukrów i to konkretny (mam cukrzycę ciążową), z tym że tak jak wszystkie "przepowiadacze", może to nastąpić kilka godzin-dni-tygodni przed porodem ;) ok, tyle to ja też wiem ;)
mała nie wychodzi, w środę mam wizytę u mojej gin, zobaczymy co dołem słychać.. ale wolałabym do tego czasu wygonić małą. Do szpitala pójdę najpóźniej 20.12 i mam nadzieję, że wypuszczą mnie w piątek z dzieckiem ;) to taki plan awaryjny ;) plan główny jest taki, że rodzę już, albo prawie już, idzie samo szybko i bezboleśnie i po 48 h z bobasem w domu. Dobry Plan.
;)

Gratuluję i zazdroszczę kolejnym rozpakowanym!!! @Antiope wow !!
super!
@elifit szacun za zacną walkę, a Lila pokazuje charakterek jeszcze przed wyjściem na świat ;) super, że masz w sobie tyle pogody ducha i że idzie ku dobremu!!! Pocieszam, że akcja nie rusza, ale jak wreszcie "drgnie" to będzie po wszystkim :D

Udało nam się dzisiaj obciąć włosy juniorowi (za jajco kinder ;)) i upiekłam ciasto czekoladowe :D :D :D

Od dzisiaj Helen z nami od godz. 5:17 :) 3280g 55cm 10/10 apgar. 39tc6d

Poród cc ale co się działo przed możnaby uznać za scenariusz do filmu. ..opiszę jak będę żyjąca!

IMG-20161210-WA0009.jpg

Pozdrowienia!

Załączniki

• IMG-20161210-WA0009.jpg
    IMG-20161210-WA0009.jpg
    157,8 KB · Wyświetleń: 419
Ostatnia edycja:
reklama
jestem na mojego chlopa wsciekla, musi z tego wszystkiego szukac nowej pracy, kuzwa zwiazalam sie z niezbyt odpowiedzialnym czlowiekiem na to wychodzi :oo: chlopacy, z korymi jechal nie chca z nim pracowac, mam ochote im cos powiedziec, bo jeden z nich spuscil klode Tomkowi na noge o malo mu jej nie miazdzac i nikt slowa nie powiedzial a tu takie zachowanie, zreszta oni go nie lubia, bo ziec pracodawcy, wiecej od nich zarabial i poszlo...nie wiem jak to bedzie naprawde, rodzice nam pomoga, to pewne...mam dosc, jakies fatum czy co ku*wa?!!!?
dziewczyny u mnie juz boli tak w krzyzu, ze schylic sie nie moge...wysiadam dzis...

Do góry