reklama
Grun
Fanka BB :)
@Grun oby indukcja przeszła łagodnie. Ja niestety wczoraj byłam świadkiem męczarni jednej dziewczyny której za wcześnie wywołano poród.
To mnie utwierdziło w przekonaniu że jeszcze nie czas na mnie.
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Dzięki
Już sama nie wiem co myśleć....
Z jednej strony chce żeby się już zaczęło czyli skonczylo a z drugiej wiadomo że strach jest.
Bardziej boje się tej oksy....
I nie wiem co będzie jak to wszystko jednak nie zadziała...
Jak u Ciebie?
Coś się rusza dalej?
elifit
Moderatorka
@Grun jak pisałam wcześniej, oprócz przepowiadaczy cisza.Nie mam wyboru tylko czekać cierpliwie. Od tego zależy powodzenie całej próby sn.
Na pocieszenie powiem ci że oxy na każdego działa inaczej i może nie będzie trzeba dużo żeby rozhustac skurcze. A tymczasem spróbuj olej rycynowy. Mnie wczoraj pomógł choć nie dał rady wygonic dzidzi
Na pocieszenie powiem ci że oxy na każdego działa inaczej i może nie będzie trzeba dużo żeby rozhustac skurcze. A tymczasem spróbuj olej rycynowy. Mnie wczoraj pomógł choć nie dał rady wygonic dzidzi
majka23x
mojeboje
Hej my od wczoraj w domu. Starsza zachwycona mala, ciągle by chciala przytulać, puszczać pozytywke itp. Tylko trochę zawiedziona że ciągle śpi na razie mamy jakąś promocje pierwszych dni bo rzeczywiście tylko je i spi, jest mega spokojna. Wbrew moim obawom jej nocne pobudki nie obudziły starszej. Do tego moja mama zostaje na kilka dni i ona ogarnia różne rzeczy w domu wiec ja mogę jeszcze do siebie dochodzić.
reklama