reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zgaga najgorsze co moze byc...:/ ja nie mam na nic sily, a bole sie nasilaja. musze sie zmusisc żeby cos porobic moze Franio zechce wyjsc niedlugo... a Ty Lux odpoczywaj sobie. :* dobrze Ci to zrobi.

@Ola0303 moj ma dzis wolne i pomoze mi w domu, ja sie dopiero na dobre obudzilam, ale fajnie bylo rano odespac ta zarwana nocke :) a co Cie boli dokladnie? mi juz nachodza bole krzyzowe..i to chyba w tym momencie na tyle

Ja niedawno zjadlam sniadanko i jeszcze zalegam w lozku ;) nie spalam dzis zbyt dobrze jakos po 4 sie obudzilam i dopadly mnie wlasnie bole w krzyżu i jak na okres w brzuchu poza tym skurcze. Jak poszłam siu siu to wylecialo mi znowu jakby gesty sluz lekko zoltalwy..no a potem na dodatek mnie przeczyscilo. Czuje ze cos sie zaczyna dziac. jutro ktg i wizyta ciekawe czy doczekamy..:) juz sie doczekac nie moge malenstwa a z drugiej strony strach..zaraz ide wziac ciepla kapiel i zobaczymy czy mi przejdzie czy sie nasila te skurcze..

Dzień dobry. Ja już po wizycie, opisałam na wizytowym co i jak..

@lenam77, @Grama80 jeszcze raz gratulacje:)

Ja siedzę i odpoczywam bo trochę km od rana zrobiłam. Mój syn tak jak u Joshi, wczoraj wyjątkowo szybko poszedł spać bo Mikołaj rano będzie:) i poszedł mega zadowolony do szkoły bo otworzył oczy i prezent na niego czekał. Mąż za to mówi, że prezentu na Mikołajki nie dostanie- myślał, że może córcia zechce już do nas wyjść- no ale musi jeszcze poczekać..
Miłego dnia.

reklama
Do góry