reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Ja niedawno zjadlam sniadanko i jeszcze zalegam w lozku nie spalam dzis zbyt dobrze jakos po 4 sie obudzilam i dopadly mnie wlasnie bole w krzyżu i jak na okres w brzuchu poza tym skurcze. Jak poszłam siu siu to wylecialo mi znowu jakby gesty sluz lekko zoltalwy..no a potem na dodatek mnie przeczyscilo. Czuje ze cos sie zaczyna dziac. jutro ktg i wizyta ciekawe czy doczekamy.. juz sie doczekac nie moge malenstwa a z drugiej strony strach..zaraz ide wziac ciepla kapiel i zobaczymy czy mi przejdzie czy sie nasila te skurcze..
majka23x
@Luxuorius snilas mi sie
A ja dziewczynki dopiero koncze sniadanie, ide chyba z mama na jakies mikolajkowe ciacho i w koncu na 15 na moje upragnione usg, takze poprosze o kciuki! wczoraj bylo 5 porodow, ciekawe co bedzie dzisiaj
A ja dziewczynki dopiero koncze sniadanie, ide chyba z mama na jakies mikolajkowe ciacho i w koncu na 15 na moje upragnione usg, takze poprosze o kciuki! wczoraj bylo 5 porodow, ciekawe co bedzie dzisiaj
noemi87
Dzień dobry. Ja już po wizycie, opisałam na wizytowym co i jak..
@lenam77, @Grama80 jeszcze raz gratulacje
Ja siedzę i odpoczywam bo trochę km od rana zrobiłam. Mój syn tak jak u Joshi, wczoraj wyjątkowo szybko poszedł spać bo Mikołaj rano będzie i poszedł mega zadowolony do szkoły bo otworzył oczy i prezent na niego czekał. Mąż za to mówi, że prezentu na Mikołajki nie dostanie- myślał, że może córcia zechce już do nas wyjść- no ale musi jeszcze poczekać..
Miłego dnia.
@lenam77, @Grama80 jeszcze raz gratulacje
Ja siedzę i odpoczywam bo trochę km od rana zrobiłam. Mój syn tak jak u Joshi, wczoraj wyjątkowo szybko poszedł spać bo Mikołaj rano będzie i poszedł mega zadowolony do szkoły bo otworzył oczy i prezent na niego czekał. Mąż za to mówi, że prezentu na Mikołajki nie dostanie- myślał, że może córcia zechce już do nas wyjść- no ale musi jeszcze poczekać..
Miłego dnia.
reklama