reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wlasnie sobie zdalam sprawe ze oficjalnie jest to moja pierwsza donoszona ciaza !!!!! Jupi!!!
Udalo mi sie. Choc jak sobie przypomne plamienia do 20 tyg I strach za kazdym razem w wc ze wlasnie stracilam dziecko .masakra !!!!!
Jestem szczesliwa I dumna z siebie .pierwsze dziecko które urodze I nie bedzie wczesniakiem [emoji7]
Byc moze wyczerpalismy juz limit kopniakow od zycia !!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brawo dziewczyny:) udało się nam donosic mimo tylu przeszkód. Brawo my :)

Ksad piękna gromadka. Jeszcze raz gratulacje :)

km5s8u69dm9dsszh.png

@Antiope 2 łyżki oleju rycynowego, 250ml soku może być z pomarańczy i 250ml wody

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Dzięki. I trzeba to wszystko wypić?

Od godz 23:16 Ola już jest na świecie. 3570 i 51 cm.

Dostałam opierdziel że nie zapisałam się na planowe cc ale potem bylo ok. Mimo cc miałam przygotowane coś w stylu planu porodu i wbrew moim obawom nie wyśmiali nas tylko potraktowali poważnie. Dobrze że zebraliśmy te rzeczy na piśmie bo nie miałabym do tego głowy. A tak pilnowali żeby jak najpóźniej odpepnic dziecko! I jeszcze w celu skolinizowania dziecka moimi bakteriami włożyli wacik do pochwy i potem przetarli dziecko... Podobno pierwszy raz coś takiego robili m, musieli doczytać co i jak ale dało rade :) no i cycalysmy juz. Teraz mala zabrali bo niestety jestem unieruchomiona na ok 12 godzin ale. Mają mi ja przywozić.
Gratulacje!!! Fantastycznie, że potraktowali Cię poważnie i przestrzegali Twojego planu porodu. Tak powinno być.

@Grama80 ale ja idę na ktg nie na ip, tylko do przychodni przyszpitalnej. Skoro to przychodnia, to chyba mogą L4 wystawić

@Gabinia gratulacje!
@MyDream @krasnal kciuki zaciśnięte. Wszystkie mnie wyprzedzicie :sad:

@Luxuorius no to w takim razie nie ma co do rodzinnego, choć i tak była to dla mnie ostateczna ostateczność

@joshi super, że mimo wszystkich przeciwności udało się donosić ciążę

@lenam77 kciuki zaciśnięte

A ja mam doła. Nic nie wskazuje na to, żebym miała dziś urodzić :sad:

@Antiope mysle, za na katar, kaszel fajny rodzinny by wypisal, musialabys sie w Zusie w swoim miescie dowiedziec jak to wyglada czy sie dowala do zwolnienia na sam koniec ciazy od innego lekarza :) ja pisalam jak jest u mnie jak sie pytalam w Zusie

reklama
Do góry