moj dzis mnie wyciaga na spacer jak zjemy obiad i ogarniemy dom ale ja lykam nadal magnez, juz mniej wiec przejdziemy sie tak rekreacyjnieHej dziewczyny Ja wczoraj sprzątanie, wieczorem seksik, a w nocy tylko 2 skurcze.. jakaś paranoja [emoji23][emoji23]
Otworzyli w mieście niedaleko nas nową galerie, super sklepy, w piątek polaziliśmy z mężem są takie sklepy jak smyk, txm, kik, tifo, pepco -no wszystko na kupie w jednym miejscu, na prawde fajna sprawa kupiliśmy skarpetki Szymkowi, i upatrzylismy pajaca zimowego jakby Szymus urodził sie malutki bo ten co mamy niby 62 rozmiar ale jest dość spory więc jak cos to mąż zakupi to samo z czapeczką, mamy taką na obwód glowki 40, i podejrzewam że bedzie za duza i chyba tez bedzie do kupienia mniejsza. No ale to sie okaze, bo moze sie myle i bedzie byczek
No nic, chodze, ruszam sie, wszystko robie, seksimy sie, a skurczy mniej niz bylo wczesniej [emoji23]
Dzis jedziemy do moich rodzicow na obiad
Pozdrawiam, miłego dnia kochane!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
U mnie tez nie ciekawa noc. Najpierw mnie zbombardowała jak nigdy do tej pory i całą noc skurcze mnie budziły, bolesne ale krótkie. Tak wiec dziś długi spacer. Jutro maz ma wolne od pracy to by sie dobrze złożyło.
Czarownica3006
A ja spalam znowu do 10.30. Ostatnio mam wrażenie, że jakoś mi lżej się żyje i śpi tez lepiej. Brzuch tak już nie ciągnie i nie przeszkadza. Ciekawe czy to normalne w ostatnim miesiącu? Cisza przed burza? [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Też to miałam po ost. wizycie, myślałam, że to czop, ale chyba plamienie po badaniu. Jestem jakaś niewyszkolona na symptomy:/ obym skurcze rozpoznałaNa dodatek leci ze mnie brązowa wydzielina. Nie dużo, raczej takie plamienia przedokresowe. Może to od wczorajszej wizyty?
moj rano zaczal sie rozpychac jak szalony i tym mnie obudzil, a nocy mialam takie parcie na pecherz, ze masakra, a przedluzalam wstanie jak najdluzej moglam i potem az bolaloU mnie tez nie ciekawa noc. Najpierw mnie zbombardowała jak nigdy do tej pory i całą noc skurcze mnie budziły, bolesne ale krótkie. Tak wiec dziś długi spacer. Jutro maz ma wolne od pracy to by sie dobrze złożyło.
u mnie slonce, ale kurcze nadciagaja chmury i boje sie, ze znow bedzie padac, bo w nocy laloU nas leje deszcz, szaro, buro, brzydko, wieje. Jak tak dalej pójdzie to ze spaceru nici... ;/
Tuiles
Też to miałam po ost. wizycie, myślałam, że to czop, ale chyba plamienie po badaniu. Jestem jakaś niewyszkolona na symptomy:/ obym skurcze rozpoznała
Też myślałam że to czop. No nic, widocznie coś tam nagmerał lekarz i teraz plami.
A ze skurczami to mnie nie przebijesz- wczoraj na ktg wyszły mi mega duże skurcze, skali zabrakło na wydruku i były częte. Byłam zdziwiona jak to zobaczyłam. Lekarz pyta: to pani nie czuje że ma skurcze? No co ja że nie. Lekarz; ale tego nie da się nie czuć. Hmmm... żeby pani w takim razie dziecka gdzieś po drodze nie zgubiła
Tyle w temacie wyczuwania symptomów zbliżającego się porodu
reklama
Tuiles
u mnie slonce, ale kurcze nadciagaja chmury i boje sie, ze znow bedzie padac, bo w nocy lalo
Leć na spacer póki masz słońce!