reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczyny :) Ja wczoraj sprzątanie, wieczorem seksik, a w nocy tylko 2 skurcze.. jakaś paranoja [emoji23][emoji23]

Otworzyli w mieście niedaleko nas nową galerie, super sklepy, w piątek polaziliśmy z mężem ;) są takie sklepy jak smyk, txm, kik, tifo, pepco -no wszystko na kupie w jednym miejscu, na prawde fajna sprawa ;) kupiliśmy skarpetki Szymkowi, i upatrzylismy pajaca zimowego jakby Szymus urodził sie malutki bo ten co mamy niby 62 rozmiar ale jest dość spory więc jak cos to mąż zakupi ;) to samo z czapeczką, mamy taką na obwód glowki 40, i podejrzewam że bedzie za duza i chyba tez bedzie do kupienia mniejsza. No ale to sie okaze, bo moze sie myle i bedzie byczek ;)
No nic, chodze, ruszam sie, wszystko robie, seksimy sie, a skurczy mniej niz bylo wczesniej [emoji23]
Dzis jedziemy do moich rodzicow na obiad ;)
Pozdrawiam, miłego dnia kochane!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
moj dzis mnie wyciaga na spacer jak zjemy obiad i ogarniemy dom :) ale ja lykam nadal magnez, juz mniej wiec przejdziemy sie tak rekreacyjnie :)

reklama
A ja spalam znowu do 10.30. Ostatnio mam wrażenie, że jakoś mi lżej się żyje i śpi tez lepiej. Brzuch tak już nie ciągnie i nie przeszkadza. Ciekawe czy to normalne w ostatnim miesiącu? Cisza przed burza? [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Na dodatek leci ze mnie brązowa wydzielina. Nie dużo, raczej takie plamienia przedokresowe. Może to od wczorajszej wizyty?

U mnie tez nie ciekawa noc. Najpierw mnie zbombardowała jak nigdy do tej pory i całą noc skurcze mnie budziły, bolesne ale krótkie. Tak wiec dziś długi spacer. Jutro maz ma wolne od pracy to by sie dobrze złożyło.
moj rano zaczal sie rozpychac jak szalony i tym mnie obudzil, a nocy mialam takie parcie na pecherz, ze masakra, a przedluzalam wstanie jak najdluzej moglam i potem az bolalo :(

Też to miałam po ost. wizycie, myślałam, że to czop, ale chyba plamienie po badaniu. Jestem jakaś niewyszkolona na symptomy:/ obym skurcze rozpoznała ;)

Też myślałam że to czop. No nic, widocznie coś tam nagmerał lekarz i teraz plami.
A ze skurczami to mnie nie przebijesz- wczoraj na ktg wyszły mi mega duże skurcze, skali zabrakło na wydruku i były częte. Byłam zdziwiona jak to zobaczyłam. Lekarz pyta: to pani nie czuje że ma skurcze? No co ja że nie. Lekarz; ale tego nie da się nie czuć. Hmmm... żeby pani w takim razie dziecka gdzieś po drodze nie zgubiła :p:p:p

Tyle w temacie wyczuwania symptomów zbliżającego się porodu :p

reklama
Do góry