To ja oficjalnie się przywitam
Dzień dobry mamuśki
Nadrobilam wszystkie wiadomości. Jeszcze raz gratulacje dla świeżo upieczonych mam
Ja dziś od rana byłam na wizycie. Pierwszy raz miałam ktg i to takie dziwne jak dzidzia się rusza i ta głowica się unosi
miałam tyle ruchów że Pani doktor z położna się nadziwić nie mógły a Pani doktor pytała czy mam tak zawsze. No co ja poradzę że mój Franio taki rozbrykany
dziś od rana znów dwa razy mnie przeczyscilo....
i jak jechalam na wizyte i z wizyty samochodem to tyle przepowiadajacych że aż w szoku jestem.... i na ktg też się jeden zapisal. Także macica ćwiczy coraz bardziej
mówiłam Pani doktor o tym że mam bóle jak na okres i te przepowiadajace to powiedziała że tak już będzie. Zbadala mnie i powiedziała że rozwarcia nie ma i nic oprócz tego nie mówiła. A no i miałam jakiś wymaz ostatnio pobierany i wyniki wyszły że wrażliwość na penicyline i będę podczas porodu dostawała dożylnie antybiotyk...
ech...już nie mogę się doczekać...
No a oprócz tego pewnie coś jeszcze bo mamy konflikt serologiczny
Niestety nie miałam usg i nie wiem ile waży mały. ..może za tydzień mi zrobi. Bo za tydzień kolejne ktg i kolejna wizyta. Dziś czujemy się w miarę dobrze także wykorzystam to i porobie coś pożytecznego.
Pozdrawiamy