reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam witam, choc budze się zeby sie przekrecic i dzisiaj wstawalam 3 razy na siku to jednak nie moge narzekac na sen. Idę do wc z zamkniętymi oczami :) zasypiam w sekunde wiec jest dobrze.
Dziś mialam tak piękny sen, śnił mi sie mój dom już wybudowany i był taki piekny już umeblowany był salon i kuchnia tak się cieszyłam a tu Tesc dzwoni i mnie obudzil ehh
hehe, jak ja bym szla z zamknietymi oczami to bym cala nie dotarla :D brawo Ty!

reklama
Daj mu cukruu matka ;)

Lil tyle się już nie rusza co kiedyś. Głównie szaleje wieczorami.
Ale fakt że teraz pora poobiadowa i będzie kopać

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
kuzwa lody dalam i jablka i dupka blada...moj zawsze sie budzi jak Tomek wraca, chyba czuje starego :D i wieczorem to mam dyske na calego i tak do polnocy

Wypychanie miało być. ;) wczoraj wieczorem mój Maz tak go rozbudzil że aż podskakiwalam tak dawał czadu:D Franek już ma sztame z tatą :biggrin2:
moi tez sie lubia :D a jak maly jest niespokojny i kopie jakos inaczej to wystarczy dlon Tomka i dziec spokojny :D wczoraj Tomek mowi: ej jak Nataniel sie urodzi to bedzie mokry....pytam sie a czemu? bo go zacaluje :D biedny dziec, matka zakocha, ojciec zacaluje a dziadki rozpieszcza :D moi rodzice zapowiedzieli, ze beda go nosic, tulic i calowac ciagle :D maja dwie wnuczki, starsza juz buzi nie lubi, ale mlodsza 7 miesiecy jest ciagle mokra od tych buziakow :D

Ja się dzisiaj rano "cala" ogolilam, lepetynke Umylam więc dzisiaj mogłabym rodzić. Gorzej jak mnie złapie i będę z tlustymi wlosami i cała zarosnieta jak orangutan :) już teraz co drugi dzień się będę golila to nie zdąży mi nic odrosnac Ale to golenie to nie lada wyczyn.

Mój Franio codziennie upatrzy sobie jeden bok i tak go bombarduje. Wczoraj był prawy, dzisiaj jest lewy. Gin mi pokazał jak Franio jest ułożony i o ile po lewej stronie widzę że wypycha nozki tak po prawej str gdzie ma plecki nie rozumiem czasem wystających małych punkcikow no przecież plecki są duże. I pod zebrami gdzie grzebie mi strasznie ma pupe więc nie wiem jak to sie dzieje. Rączki są spokojne (chyba trzyma w kieszeniach) bo na dole nigdzie mi nie gmera

Ja się dzisiaj rano "cala" ogolilam, lepetynke Umylam więc dzisiaj mogłabym rodzić. Gorzej jak mnie złapie i będę z tlustymi wlosami i cała zarosnieta jak orangutan :) już teraz co drugi dzień się będę golila to nie zdąży mi nic odrosnac Ale to golenie to nie lada wyczyn.

Mój Franio codziennie upatrzy sobie jeden bok i tak go bombarduje. Wczoraj był prawy, dzisiaj jest lewy. Gin mi pokazał jak Franio jest ułożony i o ile po lewej stronie widzę że wypycha nozki tak po prawej str gdzie ma plecki nie rozumiem czasem wystających małych punkcikow no przecież plecki są duże. I pod zebrami gdzie grzebie mi strasznie ma pupe więc nie wiem jak to sie dzieje. Rączki są spokojne (chyba trzyma w kieszeniach) bo na dole nigdzie mi nie gmera
moj kocha lapkami po lewym boku mnie bombardowac, ale robi to naprawde mocno i nieraz jakby chcial wyjsc :D wtedy ten brzuch tak faluje, skora przybiera dziwne ksztalty :D wczoraj jak sie najadlam placka u rodzicow to skopal mnie nad pepkiem, ale tak dal czadu, ze bylo widac pod bluzka i wszyscy sie nie mogli nadziwic, ze taki aktywny...szkoda, ze dzis mu sie tak nie chce hehe

moi tez sie lubia :D a jak maly jest niespokojny i kopie jakos inaczej to wystarczy dlon Tomka i dziec spokojny :D wczoraj Tomek mowi: ej jak Nataniel sie urodzi to bedzie mokry....pytam sie a czemu? bo go zacaluje :D biedny dziec, matka zakocha, ojciec zacaluje a dziadki rozpieszcza :D moi rodzice zapowiedzieli, ze beda go nosic, tulic i calowac ciagle :D maja dwie wnuczki, starsza juz buzi nie lubi, ale mlodsza 7 miesiecy jest ciagle mokra od tych buziakow :D
Ha ha ha jakie pytanie czy będzie mokry :D:D faceci są niemożliwe! ale super imię wybraliście! nasz następny synek też tak będzie miał na imię. Nasz Franio też będzie miał przekichane bo w rodzinie męża nie ma w ogóle dzieci i u mnie też dawno maleństwa nie było. Wszyscy już wyglądają i nie mogą się doczekać :):)

reklama
Do góry