hehe, jak ja bym szla z zamknietymi oczami to bym cala nie dotarla brawo Ty!Witam witam, choc budze się zeby sie przekrecic i dzisiaj wstawalam 3 razy na siku to jednak nie moge narzekac na sen. Idę do wc z zamkniętymi oczami zasypiam w sekunde wiec jest dobrze.
Dziś mialam tak piękny sen, śnił mi sie mój dom już wybudowany i był taki piekny już umeblowany był salon i kuchnia tak się cieszyłam a tu Tesc dzwoni i mnie obudzil ehh
reklama
kuzwa lody dalam i jablka i dupka blada...moj zawsze sie budzi jak Tomek wraca, chyba czuje starego i wieczorem to mam dyske na calego i tak do polnocyDaj mu cukruu matka
Lil tyle się już nie rusza co kiedyś. Głównie szaleje wieczorami.
Ale fakt że teraz pora poobiadowa i będzie kopać
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
moi tez sie lubia a jak maly jest niespokojny i kopie jakos inaczej to wystarczy dlon Tomka i dziec spokojny wczoraj Tomek mowi: ej jak Nataniel sie urodzi to bedzie mokry....pytam sie a czemu? bo go zacaluje biedny dziec, matka zakocha, ojciec zacaluje a dziadki rozpieszcza moi rodzice zapowiedzieli, ze beda go nosic, tulic i calowac ciagle maja dwie wnuczki, starsza juz buzi nie lubi, ale mlodsza 7 miesiecy jest ciagle mokra od tych buziakowWypychanie miało być. wczoraj wieczorem mój Maz tak go rozbudzil że aż podskakiwalam tak dawał czadu Franek już ma sztame z tatą
ooo to daj znac co doktorka powiedzialaMy po ktg, tętno 110-150 czyli idealne, zapisały się dwa skurcze podobno. Wejdę do doktor, zerknie jeszcze mądrym okiem i zasuwamy do domu
Ja się dzisiaj rano "cala" ogolilam, lepetynke Umylam więc dzisiaj mogłabym rodzić. Gorzej jak mnie złapie i będę z tlustymi wlosami i cała zarosnieta jak orangutan już teraz co drugi dzień się będę golila to nie zdąży mi nic odrosnac Ale to golenie to nie lada wyczyn.
Mój Franio codziennie upatrzy sobie jeden bok i tak go bombarduje. Wczoraj był prawy, dzisiaj jest lewy. Gin mi pokazał jak Franio jest ułożony i o ile po lewej stronie widzę że wypycha nozki tak po prawej str gdzie ma plecki nie rozumiem czasem wystających małych punkcikow no przecież plecki są duże. I pod zebrami gdzie grzebie mi strasznie ma pupe więc nie wiem jak to sie dzieje. Rączki są spokojne (chyba trzyma w kieszeniach) bo na dole nigdzie mi nie gmera
Mój Franio codziennie upatrzy sobie jeden bok i tak go bombarduje. Wczoraj był prawy, dzisiaj jest lewy. Gin mi pokazał jak Franio jest ułożony i o ile po lewej stronie widzę że wypycha nozki tak po prawej str gdzie ma plecki nie rozumiem czasem wystających małych punkcikow no przecież plecki są duże. I pod zebrami gdzie grzebie mi strasznie ma pupe więc nie wiem jak to sie dzieje. Rączki są spokojne (chyba trzyma w kieszeniach) bo na dole nigdzie mi nie gmera
moj kocha lapkami po lewym boku mnie bombardowac, ale robi to naprawde mocno i nieraz jakby chcial wyjsc wtedy ten brzuch tak faluje, skora przybiera dziwne ksztalty wczoraj jak sie najadlam placka u rodzicow to skopal mnie nad pepkiem, ale tak dal czadu, ze bylo widac pod bluzka i wszyscy sie nie mogli nadziwic, ze taki aktywny...szkoda, ze dzis mu sie tak nie chce heheJa się dzisiaj rano "cala" ogolilam, lepetynke Umylam więc dzisiaj mogłabym rodzić. Gorzej jak mnie złapie i będę z tlustymi wlosami i cała zarosnieta jak orangutan już teraz co drugi dzień się będę golila to nie zdąży mi nic odrosnac Ale to golenie to nie lada wyczyn.
Ola0303
Fanka BB :)
Ha ha ha jakie pytanie czy będzie mokry faceci są niemożliwe! ale super imię wybraliście! nasz następny synek też tak będzie miał na imię. Nasz Franio też będzie miał przekichane bo w rodzinie męża nie ma w ogóle dzieci i u mnie też dawno maleństwa nie było. Wszyscy już wyglądają i nie mogą się doczekaćmoi tez sie lubia a jak maly jest niespokojny i kopie jakos inaczej to wystarczy dlon Tomka i dziec spokojny wczoraj Tomek mowi: ej jak Nataniel sie urodzi to bedzie mokry....pytam sie a czemu? bo go zacaluje biedny dziec, matka zakocha, ojciec zacaluje a dziadki rozpieszcza moi rodzice zapowiedzieli, ze beda go nosic, tulic i calowac ciagle maja dwie wnuczki, starsza juz buzi nie lubi, ale mlodsza 7 miesiecy jest ciagle mokra od tych buziakow
reklama