reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Całe na raz poszło???? Przyznaj się :)

No coś Ty... piętrami się przecież je;)) jedno piętro i podkład z kinder czekolady.... a jutro waga u doktorka!!

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja z kolei jestem tak nastawiona na cc,że w ogóle nie biorę pod uwagę takiej sytuacji,że mi mogą wody odejść, czop czy coś innego [emoji1][emoji1][emoji1] byłabym w szoku i na bank nie wiedzialabym co robić [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wlasnie tak miałam w 1 ciąży. W dniu w którym miałam jechac zapisać się na cc nad ranem zostałam obudzona przez odchodzące wody no i wielki szok i jak to no przecież to niemożliwe :o w panice pierwsze co to półprzytomna szukalam w Google co teraz ;) mąż bardziej przytomnie zadzwonił do szpitala.

No coś Ty... piętrami się przecież je;)) jedno piętro i podkład z kinder czekolady.... a jutro waga u doktorka!!

a8doqqmz725nh9h0.png

Znam to :p Tylko jedno pięterko... tylko jedno pięterko... :) Ja już nawet nie patrzę na mojego doktorka jak wpisuje wagę. Miało być +10 max. Wyszło + 16. Ale ja mam brzuchol wielgalacki. No nic, liczę, że Mały wszystko ze mnie zje :p

Ja teraz bede miala wymówkę przez te 3 tyg ze niby bede zrec co by waga malego podskoczyla.
Czarno to widze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zeby z tych 11 na plusie zaraz 20 kg sie nie zrobilo [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A nie zgadniesz jakie skłądniki kupiłam dzisiaj i czekają w lodówce do zrobienia na jutro! Moje +16 to też Twoja zasługa moja droga!!!! Zwalę na Ciebie!!! I Twoje przepisy!!!

Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?

reklama
O słodyczach mowa, a ja właśnie szamam kiwi i zaraz chyba wyjmę lody z zamrażarki :D

U mnie bylo by frytki albo pierogi z miesem u mlodego [emoji23]
Starszy to konia z kopytami by zjadl wiec jemu obojetnie byle by Duzo bylo [emoji23]
Maz byle by mieso bylo [emoji6]
Masakra z tymi obiadami. Czasami pomyslow brakuje.
Dzis mam enchilade z wczoraj. Filipowi rozmroze pare pierogow z miesem a i tyle. Jutro mielone beda .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie pierogi ale ruskie albo frytki. Najczęściej słyszę frytki, ja też je lubię mega i mąż też ale staram się za często nie robić bo zdrowe raczej nie są. A mąż to też wszystko zje, ale najlepiej " kawał mięcha" jak to On mówi;) A jak mówię, że np. rosół dzisiaj na obiad to czasem mówi " po zupce to nawet nie pierdnę ":p

Do góry