K
Krasnal77
Gość
Całe na raz poszło???? Przyznaj się
No coś Ty... piętrami się przecież je) jedno piętro i podkład z kinder czekolady.... a jutro waga u doktorka!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całe na raz poszło???? Przyznaj się
Ja z kolei jestem tak nastawiona na cc,że w ogóle nie biorę pod uwagę takiej sytuacji,że mi mogą wody odejść, czop czy coś innego [emoji1][emoji1][emoji1] byłabym w szoku i na bank nie wiedzialabym co robić [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No coś Ty... piętrami się przecież je) jedno piętro i podkład z kinder czekolady.... a jutro waga u doktorka!!
Ja teraz bede miala wymówkę przez te 3 tyg ze niby bede zrec co by waga malego podskoczyla.
Czarno to widze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zeby z tych 11 na plusie zaraz 20 kg sie nie zrobilo [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bylo by frytki albo pierogi z miesem u mlodego [emoji23]
Starszy to konia z kopytami by zjadl wiec jemu obojetnie byle by Duzo bylo [emoji23]
Maz byle by mieso bylo [emoji6]
Masakra z tymi obiadami. Czasami pomyslow brakuje.
Dzis mam enchilade z wczoraj. Filipowi rozmroze pare pierogow z miesem a i tyle. Jutro mielone beda .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom