reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Eli cos jest na rzeczy ... Lodowka pelna jak nigdy obiad zrobilam na dwa dni jak nigdy bo codziennie jemy co innego i uwaga najwazniejsze ! To jest znak ! Luby wyniosl smieci bez proszenia go o to !!! Sam z siebie [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
Wiedz, że cos się dzieje [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zajebiscie, dzwonie do gina zapytac co z rwa, bo umieram z bolu, a on jest na urlopie i wlacza sie sekretarka w jakims innym jezyku, plis nie pytajcie w jakim, bo nawet nie potrafie tego ogarnac, chyba w jakichs chinach siedzi..... [emoji23][emoji23][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]
Ja pytałam moją ginkę o rwę jak miałam z tym problem i nic mi nie poradziła poza masażami, bo tak naprawdę nic więcej nie można...

Musiałam!!!
1479830892-d12m4n.jpeg

[emoji7][emoji7][emoji7]

a8doqqmz725nh9h0.png
Wyswietlilo mi sie foto na glownym. Zanim weszlam na ten watek I kurde Mysle "ciekawe ktora zapodala takie pysznosci "
No I juz wiem !!!!!
Krasnal zabije!!!! [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
W expressowym tempie koncze kapiel w wannie I ide grzebac za slodkim!!!!
Moj dostal smsa " kup ptasie mleczko albo nie wracaj" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:) Byłam tu ostatnio......bardzo dawno temu chyba w lipcu. Chyba nie dam rady nadrobić wszystkich waszych wpisów :) Pod koniec ciąży czasu jakoś więcej i tak czytam na różnych forach o tych ostatnich tygodniach.. Jak wasze samopoczucie? Jak żyjecie w tych końcowych tygodniach? Ja dokłanie jestem w 35t + 6d a termin na 21 lub 24 grudnia. Jak ja bym chciała żeby nasz Franio zechciał wyjść przed świetami... <3
Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich grudniowych mam :) :*

Wyswietlilo mi sie foto na glownym. Zanim weszlam na ten watek I kurde Mysle "ciekawe ktora zapodala takie pysznosci "
No I juz wiem !!!!!
Moj dostal smsa " kup ptasie mleczko albo nie wracaj" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

tez zobaczylam zdjecia na glownym...i obstawialam ze to Lux wstawila:))) zjadlabym chyba cala paczke! od miesiaca prawie nie tknelam slodyczy a na liczniku 11 kg:( a bylo 9 i mialam nadzieje ze tak zostanie jesli wyklucze slodycze:((( no 10 to max... a teraz widocznie ide na 12;(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
No I juz wiem !!!!!

Ja tylko rzuciłam hasło w eter.... "ale mam ochotę na ptasie mleczko...." W. Się zaraz zebrał i poleciał do żabki!!:) kinder czekolade jeszcze dokupił, ale nawet zdjęcia nie zdążyłam zrobić [emoji15][emoji15][emoji15]

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry