reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Do dziewczyn, które chcą rodzic na Żelaznej.
Taka ciekawostka: Mąż może być przy cc-koszt to 200zl ale później przez 6 godz nikt poza mamą nie widzi dzieci. Zakaz wstępu.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś nie rodzimy. Jutro cc.
Lipa.

Dlaczego? Maluchy sie obróciły znow??[emoji33][emoji30]

a8doqqmz725nh9h0.png

k8sad cesarka też poród Może to dla maluchów lepiej?
Rozumiem Twoje obawy i rozczarowanie.

A znając moje łyse szczęście to też wyjdzie u mnie CC.

Trzymam kciuki za Twoich chłopców i obyś szybko wydobrzala po CC :*
Glaskaj brzuch po raz ostatni bo maluszki jutro się klują :)

Dziś nie rodzimy. Jutro cc.
Lipa.

Oooo jaka zmiana! Będzie dobrze, ważne, żeby cała trójka była zdrowa i silna. Musisz zaufać lekarzom. Ps. Byłam dziś na żelaznej między 14-16, może cię minęłam.....

@Saranta trzymam kciuki za sprawny poród. Straszą tymi mięśniakami! Mi też mówili, że poród będzie wcześniej, tymczasem 38tc a mięśniak prawie nie urósł:)
@Grama80 dobra rada z kuponem do smyka:) dzięki!

Idę na wizytowy opisać co i jak.

Czekam na męża, będzie gdzieś za 35 minut i jedziemy do szpitala. Około 18 tam będziemy.
Już mnie ten bok tak boli że sobie na żywca nerkę wytnę grrrr

reklama
Ksad to twoja pierwsza cc? Szybko dojdziesz do siebie nie przejmuj się. A jak się obrócił? Pośladki?

Ja po usg jestem przestraszona trochę choć ze zdjęć wyraźnie widać kto tam siedzi. No ale ten stres teraz wychodzi. Boli głowa brzuch zmęczona jestem :/

Lola powodzenia w szpitalu

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Do góry