reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Imiona jeszcze się zastanawiamy syn może coś wybierze. Taka mała niespodzianka będzie co będzie to będzie aby tylko zdrowe nie mamy ciśnienia na jakąś konkretną płeć.
Nie martw sie [emoji23]
Ja tez jestem kinder niespodzianka.
Termin na 24 grudnia . Planowo cc 12 lub 19 grudnia. Niewiem Dokladnie jeszcze.
Lekarze w de gdzie mieszkam ( ojciec z synem) twierdza ze to corka prawdopodobnie. Lekarz z Pl na 3d byl pewny na 100 procent ze syn
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja czuje od poczatku synka !
Bedzie Fabianek.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doskonale wiem o czym mówisz (piszesz) ;) u mnie gira pod żebrami pojawia się najczęściej późnym wieczorem, gdy już chciałabym się oddać w objęcia Morfeusza. Jakby tego było mało, owa stopa atakuje akurat lewą stronę, na której leżę, przez co mam chyba wzmocnione przeżycia i chyba boli wtedy jeszcze bardziej... paskuda mała. Kochana mała paskuda ;)
No u mnie Dokladnie tak samo. Nie lubie tez uczucia wpychania pepka!

A jak Twoje dolegliwosci, wszystko ok?

Bo mnie chyba tez dopadaja juz powoli, dzis mi strasznie nie dobrze bleee, a wlasciwie to od wczoraj wieczor, chyba cieplej herbaty sobie zrobie. Teraz jeszcze zalaczyly sie przepowiadacze i mala daje popalic. W ogole wy tez po ostrzejszych przepowiadaczasz musicie od razu do toalety i nie chodzi mi o siku?? Czy tylko ja taka dziwna
No wlasnie ja pisalam o tym ostatnio.
@elifit mnie uspokajala ze to normalka.
Wiec sie uspokoilam.
Ja nawet w nocy potrafie leciec bo mnie wybudzi.

Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PS :D i zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.
Kupicie jak juz dziecko Wam podrosnie I to nie dla siebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mysmy tak zrobili 5 lat temu [emoji23]
Wazne ze chlopaki zadowolone !

Moja przyjaciolka ma syna w wieku 20 lat . Jak czytam tego posta to jak bym.czytala o jej Michale. Do tego jeszcze u niego jest : paski krzyki I bije nie dosc ze siebie to np w nerwach potrafi jej Walnac. Jak ma np strupa to bedzie to mu sie goic ze 2 miesiace bo wciaz rozdrapuje itp. Wyrywa sobie wlosy albo bije sie po twarzy.
Ciezko zyc z taka osoba.

no Rafal se pieprzyki zdapal, nozem po dziaslach jezdzi do krwi, zeby ma wyrwane, kilka mu zostawili....jest mage agresywny i upierdliwy, szkoda takich ludzi...

U nas mikolaj przenosi paczki pod poduszke w nocy [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Zwykle jak chlopaki zasna Jarek lezie I zostawia paczki przy ich lozkach. Patryk stary kon juz w to nie wierzy. Ale Filip bardzo wierzy wieczorem zostawia w kuchni uchylone okno a na parapecie szklanke mleka I ciasteczka dla mikolaja w podziekowaniu za prezent.oczywiscie tato musi z jesc I wypic wszystko co by tylko okruszki zostaly [emoji23][emoji23][emoji23] jak na prawdziwego mikolaja przystalo.[emoji41]

U nas mikolaj przenosi paczki pod poduszke w nocy [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Zwykle jak chlopaki zasna Jarek lezie I zostawia paczki przy ich lozkach. Patryk stary kon juz w to nie wierzy. Ale Filip bardzo wierzy wieczorem zostawia w kuchni uchylone okno a na parapecie szklanke mleka I ciasteczka dla mikolaja w podziekowaniu za prezent.oczywiscie tato musi z jesc I wypic wszystko co by tylko okruszki zostaly [emoji23][emoji23][emoji23] jak na prawdziwego mikolaja przystalo.[emoji41]

Dziś w Auchanie byłam świadkiem kłótni małżonków właśnie dot. Mikołaja :D Żona jak wsiadła na biednego chłopa, że proponuje przy synu zakup jakiejś zabawki na święta, a on przecież jeszcze wierzy w św. Mikołaja i jak on może niszczyć mu światopogląd i dzieciństwo... a Mały, Bogu ducha winny, stał tak obok i chyba sam nie wiedział o co się wszystko rozchodzi ;) A może nawet by nie przywiązał zbyt dużej wagi do pomysłu zakupu zabawki, gdyby nie gwałtowna reakcja matki. W każdym razie, mężowi szczerze współczułam.

reklama
Do góry