reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry

Urodzisz. Raczej nie masz innego wyjścia :-p:laugh2:

Super wieści! :happy:

Anetka to jest właśnie przerąbane np. w de, że człowiek jest tam skazany na lekarza w kwestii wykonywanych badań. U nas jak ci lekarz nie da skierowania, a coś podejrzewasz, to robisz badania na własną rękę i masz jasność.
Co do synka, to podejrzewałabym 3 dniówkę, gdyby nie ten kaszel.
Trzymaj się kochana, bo u Ciebie faktycznie jakieś nagromadzenie tego wszystkiego. Mam nadzieję, że to swędzenie to jednak nie cholestaza. A jak Twoje ucho?

Eli spokojnie, tak jak dziewczyny piszą, to mógł być tylko jednostkowy przypadek. Masz napisany plan porodu? Bo jakby coś, to dla własnego spokoju możesz sobie napisać w planie, że nie życzysz sobie tego typu działań. Zawsze wtedy lekarz zastanowi się kilka razy więcej zanim coś takiego zrobi.

Kurcze, to faktycznie nie wesoło macie z tym bratem Tomka. Jeśli on już tak wcześniej robił z lakierem, to mi się jakoś nie wydaje, żeby mu tak nagle reakcja alergiczna na to wyszła.

Współczucia. Zdrowia dla męża. Mam nadzieję, że Ciebie ominie.

Nie wiem co to :sad:

Trzymaj się. Mam nadzieję, że już nie będzie problemów z tętnem małego.
mimo iz mieszkamy na swoim to ciagle tam jestesmy lub sam Tomek jedzie, bo czuje sie odpowiedzialny za matke i brata i tak to bedzie wygladac juz chyba :( i ciagle sie martwi o nich i o to co bedzie potem, a co do lakieru to Rafal ostatnio tez krem je wiec...a upilnowac go ciezko, bo musialaby tesciowa lazic za nim krok w krok, oj ciezko jest jej...

reklama
Lux Wy lepiej dawkujcie sobie takie emocje, na nic Wam to... A że bratowa ma nierówno pod sufitem to nie od dziś wiadomo :/ ważne, że na Was można liczyć, kiedyś to się na niej odbije...
szwagierka :( bratowa akrat fajna :) ja powiedzialam Tomkowi, ze skoro ona sie mu rzuca co do opieki nad bratem, ze nie ma sie wtracac to niech zapomni, ze ja odbierzemy z pracy lub cos, a ida Swieta, moj porod i napewno nie bedzie mial jej kto odebrac i zawiezc do pracy i powiedzialam Tomkowi, ze auta mu nie dam, schowam kluczyki jak ona zadzwoni...bo wyjdzie na to, ze bedziemy musieli rzucic wszystko bo hrabianka nie bedzie miala jak wrocic bo nie bedzie autobusow przez przerwe swiateczna w szkole a liniowe maja wycofac...

Josh maly jest padniety. 3 dzien prawie nic nie je :( pilnuje tylko zeby duzo pil. W nocy tez go budzilam na piciu.

Ksad nie mam sily juz ledwo nogami poruszam.

Powiedzcie mi czy jak sie rano obudzilam z dużą iloscia śluzu podbarwionego krwia to to jest czop sluzowy? Nie bylo to geste bardzo czy zbite. Hmmm sama nie wiem. Obserwuje na razie

Aneta to dobrze ze chociaz pije. Pewnie zleci na wadze ale tym sie nie martw .nadrobi jak mu apetyt wroci.wazne ze pije.

Co do sluzu. U mnie Dzis Wilgotno bardzo .Duzo mlecznej bialej wydzieliny. Jeszcze tak nie mialam.

U ciebie podbarwiony krwia wiec pewnie cos rusza.
Dobrze jak bys teraz wypoczela. Wiem ze latwo pisac ale Kurcze teraz jestes mega zmeczona a potrzebujesz sily kochana do porodu bo to tuz tuz.
Tesciowa kiedy bedzie? Niech kurcze moze przyjedzie szybciej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta to dobrze ze chociaz pije. Pewnie zleci na wadze ale tym sie nie martw .nadrobi jak mu apetyt wroci.wazne ze pije.

Co do sluzu. U mnie Dzis Wilgotno bardzo .Duzo mlecznej bialej wydzieliny. Jeszcze tak nie mialam.

U ciebie podbarwiony krwia wiec pewnie cos rusza.
Dobrze jak bys teraz wypoczela. Wiem ze latwo pisac ale Kurcze teraz jestes mega zmeczona a potrzebujesz sily kochana do porodu bo to tuz tuz.
Tesciowa kiedy bedzie? Niech kurcze moze przyjedzie szybciej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tu masz racje. Wczoraj prawie ryczalam w aucie jak ze szpitala wyszlismy. Ze czlowiek nie ma sie do kogo zwrocic. Eh i jeszcze nie dali mu tam antybiotyku a mogli. Dzis i tak musiałam leciec do pediatry. Moj ma przerabane w pracy bo wczoraj wyszedl. Suszarka ma dziś przyjść a mnie w domu nie ma. Jeszcze apteka mnie czeka. Skurcze mam juz lekkie. Eh niezle sie zapowiada dziś

reklama
Oj tu masz racje. Wczoraj prawie ryczalam w aucie jak ze szpitala wyszlismy. Ze czlowiek nie ma sie do kogo zwrocic. Eh i jeszcze nie dali mu tam antybiotyku a mogli. Dzis i tak musiałam leciec do pediatry. Moj ma przerabane w pracy bo wczoraj wyszedl. Suszarka ma dziś przyjść a mnie w domu nie ma. Jeszcze apteka mnie czeka. Skurcze mam juz lekkie. Eh niezle sie zapowiada dziś

Ty uwazaj na siebie kobieto...oby te problemy szybko sie konczyly, jak sie wali to wszystko

Do góry