najedza sie? najedzaSama planuje dzisiaj zrobić górę frytek z piekarnika
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Mi polozna powiedziała, że na szczepienia obowiązkowo powinno iść się we dwójkę i do gabinetu wchodzić powinien ojciec bo oni działają zadaniowo a my uczuciowo. Szczepionki 6w1 itd są dla wygody rodziców, dziecko nie ma pamięci bólowej bo jak to powiedziała "gdyby miały to by się nigdy chodzić nie nauczyly". I trochę mnie tym przekonała do tych pojedynczych.Ech z tymi szczepieniami to chyba co człowiek to opinia. Ale coraz częściej mimo wszystko spotykam się z decyzjami co do 6w1. I wszystko jest ok. Pojedyncze przynajmniej w moim wywiadzie, zdarzają się sporadycznie. No nic, pogadam i ja na ten temat jutro z położną. Zobaczymy co ona na to.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
majka23x
No wlasnie gdzie sie podziala @LisiaMama ??
Czarownica3006
Mój ostatnio codzienny obiad to frytki i ryba z piekarnika plus surowka z kiszonej. Juz drugi kilogram kapuchy rozpoczęłam [emoji1][emoji1][emoji52][emoji52]Sama planuje dzisiaj zrobić górę frytek z piekarnika
Czarownica3006
Pisałam do niej ale jej tu chyba nie ma wcale ostatnio. Oby wszystko było dobrze...No wlasnie gdzie sie podziala @LisiaMama ??
I mam tez ferro Sasol tylko ze quality dawce 40mg.http://www.eisenmangel.de/_up/eisenmangel_de/images/ferro-sanol-gyn.jpg
Brałam te tabletki 2 razy dziennie jedna tabl. W odstępach dwugodzinnych od magnezu i godzine po posilku. Podniosly mi hemoglobine z 10.3 do 12.5
Dopiero wrocilam. Cholera boli mnie cale krocze. Wczesniej nie wiedziałam co to bol. Ledwo dalam radę. Mlody ma leki podane 3 łyżki zjadl wiec odstawiam go do lozeczka niech odpocznie. Do czwartku zostanie ze mna w domu a potem zobaczymy.
U mnie Hemoglobina 9.1 kurde. Bardzo spadla.
Wizyte mam 17 listopada. I beda sprawdzac wyniki czy te tabletki po 2 tyg cos pomogly.
Ale juz zalapalam shize bo kuzwa dzwonili od lekarza ze mam zglosic sie juz w poniedzialek 14. I tak teraz sobie wkrecam ze wyniki pewnie zle albo cos.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Mysmy zalatwili to w zeszlym tygodniuDziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcem to chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum
Lux plec nie wazna to chodzi o uznanie ojcostwa ja zalatwilam zeby pozniej Luby mogl sam wszystko zalatwic, no i w szpitalu juz papiery beda wypisane jak nalezy bo normalnie uzywaja nazwiska matki i pozniej trzeba wszystko odkrecac
kapuste kiszona kocham i jem czestoMój ostatnio codzienny obiad to frytki i ryba z piekarnika plus surowka z kiszonej. Juz drugi kilogram kapuchy rozpoczęłam [emoji1][emoji1][emoji52][emoji52]
aneta_ck
Lux Ty sie kochana oszczedzaj mały ma jeszcze czas zresztą zobaczysz to sa ostatnie chwile kiedy mozesz sobie odpoczac. Potem jest ciezko jak malenstwo jest na swiecie.
Ja zaliczyłam godz drzemiki. Nie spie w nocy to chociaz w dzień chwilkę musze.
Znowu boli mnie ucho. Czy to k...a jakies fatum czy cos? To tak na raz musi wszystko byc?
Eli my jutro zaczynamy 38 tydz. Nie moge uwierzyc
Maz zadzwonil i zrobil mi termin u innego lekarza tego na zastepstwie. Zyje jednak nadzieją ze nie bede musiala tam isc bo Roza bedzie ze mna. Pewnie sobie myslicie dlaczego maz dzwonil. Sama mogłam to zrobic ale on jest twardy i lepiej rozmawia po niemiecku a tam u tego lekarza straszne jedze siedza na recepcji i trzeba z nimi ostro. Ostatnio jak tam bylam to myslalam ze sie z nimi pokloce. Wyjechały z takimi tekstami do faceta który słabiej mowil po niemiecku ze az przykro było tego sluchac. Ja jestem alergiczna na cos takiego. No ale lekarz sympatyczny i bardzo rzeczowy wiec dlatego tam chce isc.
Znowu boli mnie ucho. Czy to k...a jakies fatum czy cos? To tak na raz musi wszystko byc?
Maz zadzwonil i zrobil mi termin u innego lekarza tego na zastepstwie. Zyje jednak nadzieją ze nie bede musiala tam isc bo Roza bedzie ze mna. Pewnie sobie myslicie dlaczego maz dzwonil. Sama mogłam to zrobic ale on jest twardy i lepiej rozmawia po niemiecku a tam u tego lekarza straszne jedze siedza na recepcji i trzeba z nimi ostro. Ostatnio jak tam bylam to myslalam ze sie z nimi pokloce. Wyjechały z takimi tekstami do faceta który słabiej mowil po niemiecku ze az przykro było tego sluchac. Ja jestem alergiczna na cos takiego. No ale lekarz sympatyczny i bardzo rzeczowy wiec dlatego tam chce isc.
reklama
a kiedy masz wzyte zaplanowana u noego w razie gdyby do tego czasu mala nie wyszla?Lux Ty sie kochana oszczedzaj mały ma jeszcze czas zresztą zobaczysz to sa ostatnie chwile kiedy mozesz sobie odpoczac. Potem jest ciezko jak malenstwo jest na swiecie.