reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziękuję za życzenia dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Tak, olej może podziałać na przenoszoną ciaze gdyż wywołuje skurcze jelit a te pobudzają macice do skurczy, tak jak lewatywa. Wchodzi on w skład koktajlu położnej.

Miłego dnia [emoji4]
Ona wie wszystko..... :D podejrzane :)

Wszystkiego co najlepsze rowniez ode mnie mamo wszystkich mam! [emoji7] [emoji146] [emoji168] [emoji320] [emoji322] [emoji324] [emoji484]

reklama
Tuiles to Ty mialas stluczke? Nie chce straszyc ale zrobilas ktg potem? jak nie to zrob prosze... mi w szkole rodzenia mowili ze na tym etapie to kazdy byle incydent tego typu moze byc wazny.

jeszcze raz bardzo dziekuje. maz zapomnial:) ale nie zapsulo mi to humoru bo dla mnie Zosia jest najwiekszym prezentem.

w jakim sensie z przychodnia bezsens? gdzies chyba ominelam ten watek. ile jest czasu na rwjestracje dziecka?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tak to ja. Od razu pojechałam na Ip. Zrobili mi usg i ktg. Nie znaleźli nic niepokojącego więc wypuścili do domu. Czuwam na wszelki wypadek nad ruchami bardziej niż zwykle. Jak tylko coś by się działo to mam z powrotem gnac na Ip. Ech jak niewiele potrzeba żeby sobie kłopotów narobic!

W mojej przychodni pediatrycznej można zarejestrować dziecko tylko tego samego dnia co jest wizyta. Rejestracja jest od 7 rano i ciężko się dodzwonić, bo cały czas zajęte. A jak Ci się wreszcie uda, załóżmy o 7.30, to się okazuje, że już nie ma miejsc. Jedyne wyjście, to iść osobiście dziecko zarejestrować. Tylko co ma zrobić ktoś, kto ma chorego malucha w domu i nikogo do pomocy? Ma z chorym dzieckiem pędzić do przychodni, tylko po to, żeby dziecko zarejestrować, a potem drugi raz wrócić na wizytę?

A w jakiej przychodni zarejestrowałas dzieci?

Elifit wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!! Najlepszy prezent już się do Ciebie zbliża wielkimi krokami. Oby nadszedł bezboleśnie i dał Ci niewyobrażalną ilość radości, miłości i uśmiechu!!!

A mi sie pierwszy raz snilo dziecko !!!!!
Pierwszy raz przez cala ciaze. Urodzilam synka ! I karmilam go piersia .mleka mialam tyle ze az po szyjce mu cieklo i bokami ustach wylatywalo jak jadl.
Ale w Pelnym momencie maly cycka wyciagnol I powiedzial mi ( tak tak taki kilku dniowy noworodek) ze to mleko jest nie dobre [emoji23] I mam mu wiecej tego " gowna" nie dawac [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
I sie obudzilam. Ja snow widocznie normalnych nie moge miec.[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Oooo ładny sen, ładny!:)
Mi tez sie dzis sniło dziecko, ale tylko przez moment i nawet nie wiem co sie z nim dalej stało, bo się przebudzilam i jak zasnęłam ponownie to śniło mi się najpierw, że jestem w jakiejś melinie i spotkałam tam mojego brata który dał swojemu koledze 1000 zl i kazał isc kupic za wszystko proszek do prania... pozniej wspinalam sie po kablach jakis na blok zeby do swojego rodzinnego mieszkania wejsc na 2. Piętro i z tego bloku nagle okazalo sie ze jestem w jakiejs dziwnej krainie i porwały mnie trytony które poddawały mnie różnym próbom, bo miałam zostać jakims tajnym agentem i sprawdzali czy się nadaję...[emoji19][emoji19]

a8doqqmz725nh9h0.png

No wlasnie specjalnie zagladam z rana bo bylam ciekawa czy po tych skurczach u ciebie nie skonczylo sie porodem . A tu prosze .malutka dalej ma sie dobrze w srodku [emoji23]
Ale nie ma co u ciebie to juz tuz tuz.
Mnie tez boli podwozie od kilku dni.wczoraj to az mnie pieklo spojenie chwilami.

Zdrowka dla synka.

A mi sie pierwszy raz snilo dziecko !!!!!
Pierwszy raz przez cala ciaze. Urodzilam synka ! I karmilam go piersia .mleka mialam tyle ze az po szyjce mu cieklo i bokami ustach wylatywalo jak jadl.
Ale w Pelnym momencie maly cycka wyciagnol I powiedzial mi ( tak tak taki kilku dniowy noworodek) ze to mleko jest nie dobre [emoji23] I mam mu wiecej tego " gowna" nie dawac [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
I sie obudzilam. Ja snow widocznie normalnych nie moge miec.[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a idz Ty do psychiatry razem z Krasnalem :D

reklama
Do góry