reklama
Antiope
Fanka BB :)
Iza, anetka trzymajcie się dziewczyny.
No z przychodnią u nas totalny bezsens. Ja mam szczęście, bo mam blisko teściową, więc jak D nie da rady z jakiegoś powodu jechać zarejestrować młodego, to teściowa podejdzie. Ale ja nie wiem co robią w takiej sytuacji samotne matki, które nie mają w pobliżu rodziny czy coś...
To mój dziś przyszedł z pracy i słyszę syk otwieranej butelki w kuchni. Poszłam tam chcąc mojego prosić, żeby już nie pił, bo przecież już niedługo się może zacząć. Wchodzę i zaczynam swoje, a ten mi pokazuje butelkę...KarmiU nas dzisiaj życie na krawędzi... mój się pyta czy może piwko wypić... mowie, ze moze, bo dziś nie rodzę... [emoji57][emoji57]
Ciekawe ile razy się tak uda..
Spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego!Grama Wszystkiego Najlepszego ja wczoraj miałam, ale takich urodzin to jeszcze w życiu nie miałam..
No najgorzej, że na końcówkę właśnie, aż się bałam o małą bo się mniej ruszała niż zwykle.. No to u Was też nieciekawie w przychodni.. Ja aż się zagotowałam na takie zobojętnienie..
No z przychodnią u nas totalny bezsens. Ja mam szczęście, bo mam blisko teściową, więc jak D nie da rady z jakiegoś powodu jechać zarejestrować młodego, to teściowa podejdzie. Ale ja nie wiem co robią w takiej sytuacji samotne matki, które nie mają w pobliżu rodziny czy coś...
Nie wiem. Jutro M porozmawia na zebraniu.Skąd się tacy ludzie biorą? I co teraz z tymi mundurkami, musicie je kupić we własnym zakresie, czy jak?
Ja już nie mogę. [emoji22] nie daje rady. Mdlilo mnie dziś cały czas. Obiad zwymiotowalam i od tej pory wymiotuje. Nie mogę się się położyć bo męczy mnie zgaga. Nie mam siły. Siedzieć też mi nie wygodnie. Nic nie jem. Prawie nie pije - wymuszam w siebie. Nie wytrzymam tych 10 dni
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
@aneta_ck, @xXxIzuLQaxXx, @k8sad dziewczyny trzymajcie sie .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zuzanna8704
Anetka, Iza trzymajcie się dzielnie , trzymam za Was kciuki &&&
K8sad zobaczysz szybko zleci , to jeszcze 10 dni i Twoi chlopcy będą już z Tobą dasz radę &&&
A mi znów strasznie spuchly stopy i dłonie i tak myślę czy w tym momencie 36t4d to normalne ? Ja generalnie od wczoraj czuję się opuchnięta macie tak ? Czy ja panikuje ? Mi jeszcze 16 dni zostało ...
K8sad zobaczysz szybko zleci , to jeszcze 10 dni i Twoi chlopcy będą już z Tobą dasz radę &&&
A mi znów strasznie spuchly stopy i dłonie i tak myślę czy w tym momencie 36t4d to normalne ? Ja generalnie od wczoraj czuję się opuchnięta macie tak ? Czy ja panikuje ? Mi jeszcze 16 dni zostało ...
Lola Lolitta
Grama, elifit, noemi sto lat;!!!
A reszta co się dzieje? Co wy mi tu rodzicie hę???
Ogarnięcie brzuchy i dzieciaki i trzymać się dzielnie!!!! Buziaki dla was!
Ja tu remontuje, gruntuje, szpachluje, gipsuje, maluje i zero skurczy a wy lezycie z bólami porodowymi? No nieeeeeee nie wierzę!!!!
Mojej żelaznej macicy nic nie ruszy!!!
K8sad dla mnie ty jesteś mamusią wszystkich grudniowek Dwójką na świecie i kolejna dwójka w drodze! To jest mega matka!!!! Wytrzymasz jeszcze trochę. Dużo sił dla Ciebie!!!!
A reszta co się dzieje? Co wy mi tu rodzicie hę???
Ogarnięcie brzuchy i dzieciaki i trzymać się dzielnie!!!! Buziaki dla was!
Ja tu remontuje, gruntuje, szpachluje, gipsuje, maluje i zero skurczy a wy lezycie z bólami porodowymi? No nieeeeeee nie wierzę!!!!
Mojej żelaznej macicy nic nie ruszy!!!
K8sad dla mnie ty jesteś mamusią wszystkich grudniowek Dwójką na świecie i kolejna dwójka w drodze! To jest mega matka!!!! Wytrzymasz jeszcze trochę. Dużo sił dla Ciebie!!!!
majka23x
Jejus, wam juz tak malo zostalo, wiekszosc z poczatku grudnia, a mi aplikacja pokazuje jeszcze 44 dni, jeszcze w 9 miesiacu nie jestem, to tez z wyprawka leze no ale musze sie wam pochwalic, ze dzis poprasowalam wszystkie body z krotkim rekawem, polspiochy i czapeczki, reszta ciuchow w postaci stosow czeka na swoja kolej, mysle ze 2-3 dni i wszystko powinno byc gotowe, gorzej ze bardzo malo miejsca w komodzie, musze cos wywalic chyba, bo inaczej tego nie widze [emoji23]
Dziewczyny, trzeba sie jeszcze trzymac! Niech pierwsza bedzie k8sad w swoim terminie, potem po woli przyzwolenie ma Anetka i prosze mi tu nie wychodzic juz przed szereg zadna!!!! Ja juz sie nie moge doczekac, ile wazy moja malutka, a tu jeszcze tydzien do mojej wizyty. Teraz musi byc juz 2 kg jeju jak zobacze dwojeczke z przodu to chyba sie poplacze ze wzruczenia glupia [emoji12]
Dziewczyny, trzeba sie jeszcze trzymac! Niech pierwsza bedzie k8sad w swoim terminie, potem po woli przyzwolenie ma Anetka i prosze mi tu nie wychodzic juz przed szereg zadna!!!! Ja juz sie nie moge doczekac, ile wazy moja malutka, a tu jeszcze tydzien do mojej wizyty. Teraz musi byc juz 2 kg jeju jak zobacze dwojeczke z przodu to chyba sie poplacze ze wzruczenia glupia [emoji12]
Czarownica3006
Sto lat wszystkim dzisiejszym solenizantkom [emoji512][emoji512][emoji512][emoji324][emoji322][emoji323]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tuiles to Ty mialas stluczke? Nie chce straszyc ale zrobilas ktg potem? jak nie to zrob prosze... mi w szkole rodzenia mowili ze na tym etapie to kazdy byle incydent tego typu moze byc wazny.Dorzuć jeszcze na wyjście czapkę i będzie ok. Tak przynajmniej i ja planuje I też mam na 62 i 68 same bodziaki, śpiochy i polspiochy, no bo co innego. I tak maly będzie spal, wisiał na cycu i rabal w pieluchy co chwila. Poza tym pierwszy czas jest typowo domowy. Rewia to się zacznie wiosną i latem, jak już maluszki będą większe!
jeszcze raz bardzo dziekuje. maz zapomnial ale nie zapsulo mi to humoru bo dla mnie Zosia jest najwiekszym prezentem.Grama Wszystkiego Najlepszego ja wczoraj miałam, ale takich urodzin to jeszcze w życiu nie miałam..
No najgorzej, że na końcówkę właśnie, aż się bałam o małą bo się mniej ruszała niż zwykle.. No to u Was też nieciekawie w przychodni.. Ja aż się zagotowałam na takie zobojętnienie..
Iza, anetka trzymajcie się dziewczyny.
To mój dziś przyszedł z pracy i słyszę syk otwieranej butelki w kuchni. Poszłam tam chcąc mojego prosić, żeby już nie pił, bo przecież już niedługo się może zacząć. Wchodzę i zaczynam swoje, a ten mi pokazuje butelkę...Karmi
Spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego!
w jakim sensie z przychodnia bezsens? gdzies chyba ominelam ten watek. ile jest czasu na rwjestracje dziecka?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!